În cadrul celui mai important eveniment de banking, Future Banking – are loc pe 14 și 15 mai la București, organizăm concursul de pitching pentru startup-urile de fintech, și nu numai, Future Banking Fire Pitch. Înscrierile sunt deschise.

5 minute pe scenă în care startup-urile vor ține un pitch, 5 minute de feedback din partea unui juriu format din specialiști, investitori, fonduri de investiții.

La Future Banking vom discuta și vom auzi specialiști din întreaga lume care vor vorbi despre cele mai noi trenduri din zona bancară, dar și care sunt nișele care se dezvoltă în jur. Iar dacă participi la Future Banking Fire Pitch ai posibilitatea de a intra în legătură cu investitori care reprezintă fonduri și platforme de finanțare și administrează, în total, circa 2,5 miliarde de euro. Ai oportunitatea de a câștiga office hours și pitch-uri one on one cu ei.

Juriul Future Banking Fire Pitch

Avem un juriu format din specialiști din lumea banking-ului, investițiilor și tehnologiei.

Petar Chavdarov este Investment Associate la Finance in Motion, unul dintre cele mai mari administratori de fonduri, cu peste 2 miliarde de dolari (circa 1,7 miliarde de euro) în asset-uri. A lucrat inclusiv la Rockstart, unul dintre cele mai cunoscute acceleratoare din Olanda.

Johan Lundberg este Founding Partner al NFT Ventures, unul dintre cele mai active fonduri de investiții în startup-urile fintech din Europa. Fondat în Suedia, în 2014, NFT Ventures a investit în peste 30 de startup-uri până acum. Suma medie pe care NFT o investește, de obicei, într-un startup se învârte pe la 1,4 milioane de euro. Future Banking Fire Pitch este pentru Lundberg, și pentru fondul pe care-l reprezintă, prima prezență în România. Până să-l întâlnești la Future Banking Fire Pitch, poți să citești aici un interviu pe larg cu Johan.

Dacă vrei să participi la toată conferința Future Banking, în public, poți să te înscrii aici.

Antony Tikhonov este Business Developer la Seedrs, o platformă de investiții de tip equity crowdfunding, unde investitorii primesc participație într-un startup în schimbul banilor investiți. Până acum, prin intermediul Seedrs s-au investit circa 577 de milioane de lire sterline (aproximativ 667,3 milioane de euro) în pitch-uri și au fost finanțate aproape 800 de startup-uri.

Ciprian Păltineanu este angel investor și startup mentor. Este investitor principal la Innova Human Capital, un fond specializat pe investiții early-stage în Europa de Est. A lucrat de-a lungul timpului în management-ul unor instituții bancare mari. Ciprian este, totodată, unul dintre cofondatorii Wolf-e Rides, startup românesc de închrieri de trotinete electrice.

Andrei Dudoiu este cofondator al Human Finance și fost vicepreședinte al Banca Transilvania. Human Finance este o platformă de finanțare pentru startup-urile de tehnologie. Alături de cofondatorii platformei, Andrei și-a propus ca până la sfârșitul anului 2019, Human Finance să pună umărul la finanțarea a 100 de afaceri, dintr-o comunitate construită de 1.000 de companii inovative. Peste trei ani își doresc să ajungă să finanțeze circa 100.000 de startup-uri din această regiune a Europei.

Înscrie-te aici pentru competiția Future Banking Fire Pitch.

Dan Călugăreanu este partener la Early Game Ventures, un fond de VC lansat la finalul lui 2018 în România, a fost președinte TechAngels România și a fondat numeroase afaceri înainte de a o lua pe drumul investițiilor.

Fondul Early Game Ventures (EGV) este finanțat în majoritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, cu cofinanțare prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Managerul de fond al EGV a fost selectat de cǎtre Fondul European de Investiții prin apel pentru expresii de interes pentru instrumentul de capital de risc din cadrul acestui program operațional.

Iată care sunt cinci dintre startup-urile fintech din Europa care transformă industria de banking.

Fondul are dimensiunea ţintǎ de 28 de milioane de euro şi va investi în companii din România aflate la început de drum. Sunt avute în vedere investiţii în tehnologie şi alte domenii în care proprietatea intelectualǎ primeazǎ. EGV va ţinti întodeauna participaţii minoritare în companiile din portofoliu, iar suma maximǎ investitǎ într-un deal Series A va fi de 3,5 milioane euro per companie.

Dorin Gaidău este Investment Manager la Finance in Motion și are o experiență de peste 15 ani în domeniul bancar din Republica Moldova și România.

Răzvan Enache este fondator EROA Investments, jurnalist și business development manager la InternetCorp. Este pasionat de fintech și este mintea din spatele proiectului Future Banking.

Vlad Andriescu este redactor-șef al start-up.ro și pasionat de lumea startup-urilor. De-a lungul timpului a ținut workshop-uri dedicate startup-urilor la început de drum și a intervievat peste 250 de fondatori.

Prezintă-ți startup-ul fintech pe scena Future Banking. Investitori și fonduri importante în juriu

În urma competiției Future Banking Fire Pitch, 10 startup-uri vor rămâne pe scenă în finala de pe 14 mai 2019. Concursul va fi prezentat și găzduit de Octavian Palade, Events & Content Strategist la start-up.ro.Vezi aici care sunt condițiile de participare și ce primești la Future Banking Fire Pitch.

Dacă vrei să participi la toată conferința Future Banking, în public, poți să te înscrii aici.