Marea unire
start-up.ro

În anul centenarului, start-up.ro vrea să descopere spiritul românesc printr-un lucru ce ne e comun și nouă și celor de acum 100 de ani - micii.

Cum serbăm noi centenarul, dacă nu-ncingând grătarul?

- Proiect susținut de Penny Market -

Un preparat care a cedat din glamour în ultimii ani mâncărurilor de sorginte occidentală, burgerilor sau preparatelor mai sănătoase. Un preparat care a fost aproape de a fi interzis de Uniunea Europeană, dar care ne-a adus împreună de atâtea ori.

Și acum 100 de ani și astăzi românii se adună în jurul unui grătar cu mici pentru a-și povesti zilele, pentru a se întâlni, pentru a se relaxa sau distra. Chiar dacă au trecut 100 de ani de România, în privința aceasta am rămas la fel.

Și ce alt mod mai bun de a marca centenarul? Îl vom marca printr-o campanie de căutare a celor mai bune locuri de mici din România. Vom uni din nou regiunile istorice ale României pentru a găsi cei mai buni mici, locurile de poveste unde se adună românii, indiferent că sunt din Moldova, Muntenia, Transilvania sau Bucovina. Nu ne vom concentra doar pe o regiune, ci vom găsi acele locuri din toată țara.

Și-l vom numi "Marea Unire a Micilor".