Dispozitivul oferă o experiență fluidă și caracteristici de bază puternice. Nord CE combină cele mai bune caracteristici hardware din segmentul lui, inclusiv un sistem foto triplu versatil de 64 MP, un ecran AMOLED de 90 Hz, un procesor puternic Snapdragon 750G 5G, tehnologia WarpCharge 30T Plus îmbunătățită, precum și OxygenOS11, care oferă o experiență de zi cu zi fantastică pentru utilizatori.

OxygenOS 11 oferă îmbunătățiri semnificative ale unor funcții precum Dark Mode, Zen Mode și un nou Always On Display (AOD). În plus, OOS 11 a fost optimizat pentru utilizarea cu o singură mână, prin repoziționarea comenzilor și un design simplu.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Nord CE 5G are o grosime de 7,9 mm și o greutate de 170 g, acesta fiind cel mai subțire dispozitiv OnePlus de la OnePlus 6T încoace. Cu toate acestea, mufa pentru căști de 3,5 mm a fost adăugată la acest dispozitiv.

Designul este unul atractiv; varianta OnePlus Nord CE Blue Void vine cu un finisaj mat AG rezistent la amprente. La fel ca toate dispozitivele flagship ale OnePlus, Nord CE va primi doi ani de actualizări de software și trei ani de actualizări de securitate.   

Mai multe detalii despre OnePlus Nord CE 5G, device-ul accesibil la preț dar cu specificații de top lansat de OnePlus, poți afla din review-ul nostru.