Reprezentanții Flip au anunțat deschiderea marketplace-ului rejoy.hu, care va servi clienților din țara vecină. Extinderea face parte din strategia de creștere pentru Flip, după finanțările succesive de la eMAG Ventures, grup prezent și în Bulgaria și în Ungaria.

Compania Flip.ro, fondată de George Moroianu, Alin Luca și Alex Burghelia, a primit în total 8 milioane de euro de la eMAG Ventures și au început ulterior extinderea internațională. Prima investiție de la eMAG Ventures a venit în octombrie 2021, 1,5 milioane, fiind completată ulterior de o investiție de 6,5 milioane de euro.

În primul semestru al anului 2022, Flip.ro a înregistrat o cifră de afaceri de 3 ori mai mare față de primul semestru din 2021. Până în prezent, Flip.ro a cumpărat și a vândut peste 170.000 de telefoane mobile pentru peste 100.000 de clienți.

Valoarea medie a coșului de cumpărături pe unitate vândută a înregistrat o creștere de 10% față de începutul anului. Consumatorii Flip.ro confirmă astfel beneficiile produselor recondiționate.