Investiția de 2 milioane de dolari a fost condusă de Launchub Ventures și susținută de Gapminder, SCM Advisors, Klaas Kersting și Phil Mohr. Printre investitorii anteriori se numără bValue, Founders Factory, Engine Media, dar și angeli investori printre are remarcăm investitori români precum Mălin Ștefănescu, Dan Ghiță sau Octavian Pătrașcu.

Aggero permite brandurilor sau agențiilor de media să monitorizeze mai bine influencerii din zona de gaming și esports care fac streaming. Practic, prin folosirea Aggero aceștia pot să știe mai bine cum să optimizeze bugetele.

„Brandurile și persoanele individuale au devenit creatori de conținut într-un ecosistem care îmbină fanii, entertainment-ul, advertisingul și monetizarea. Prin unificarea parteneriatelor, sistemelor de monetizare și măsurătorilor vrem să deschidem drumul spre aplicații care să aibă un focus pe Metavers, iar Aggero va fi o platformă strategică pentru zona de marketing în Web3”, a spus Cristian Manea, CEO și fondator al Aggero.

Prin această investiția Aggero vrea să-și crească echipa tehnică, dar și de analiză de date, să dezvolte noi feature-uri și să îmbunătățească zona de machine learning. Cu ajutorul Aggero brandurile pot descoperi în primul rând influenceri în spațiul de streaming pe care să-i folosească în campaniile lor, se pot face optimizări în timp real în funcței de rezultate.

De asemenea, Aggero vrea să dezvolte și soluția Aggero StreamScan, prin care vor identifica momentele când streamerii vorbesc despre un anumit brand pentru ca specialiștii de marketing să poată analiza mai bine acest spațiu nereglementat.