Cine suntem, ce vrem?


Bine ai venit pe start-up.ro


Suntem la început de drum, dar vrem să-ți câștigăm încrederea rapid. Nu o vom face prin cuvinte mari sau titluri bombastice, ci prin corectitudine și atitudine. Aici vei avea ocazia să citești texte despre tinerii antreprenori din România, produsele pe care încearcă să le lanseze, dar și investitorii care îi ajută.

Vreau să devenim o voce a presei antreprenoriale din România, mai ales că start-up.ro e parte a unui proiect amplu. Proiectul va fi dezvoltat în cadrul grupului InternetCorp.

Mă adresez ție, indiferent dacă ești un antreprenor în devenire sau cu ștate vechi, ori un investitor cu experiență. Voi încerca să-i dau site-ului o voce adaptată către nevoile pieței și să ne ajutăm reciproc. Dacă următorul unicorn se va naște în România, vreau să fim primii care scriem despre el.

Dacă ai un pont pentru noi, o exclusivitate sau vrei să ne prezinți startup-ul tău, dă-ne un mesaj pe vlad@start-up.ro, oana@start-up.rooctavian@start-up.ro sau florin@start-up.ro.  Pentru orice altceva, încearcă în formularul de Contact de pe site.

 

Dacă ai o idee de articol, vrei să ne ceri opinia sau ai un pont scrie-ne pe vlad@start-up.ro (Vlad Andriescu), oana@start-up.ro (Oana Coșman), octavian@start-up.ro (Octavian Palade), florin@start-up.ro (Florin Cașotă).