Cine suntem, ce vrem?


Bine ai venit pe start-up.ro! Eu sunt Vlad Andriescu, redactorul-șef al publicației și împreună vreau să facem lucruri interesante.

Suntem la început de drum, dar vrem să-ți câștigăm încrederea rapid. Nu o vom face prin cuvinte mari sau titluri bombastice, ci prin corectitudine și atitudine. Aici vei avea ocazia să citești texte despre tinerii antreprenori din România, produsele pe care încearcă să le lanseze, dar și investitorii care îi ajută.

Vreau să devenim o voce a presei antreprenoriale din România, mai ales că start-up.ro e parte a unui proiect amplu. Fondatorii proiectului sunt Mihai Seceleanu, Liviu Dumitrașcu și Daniel Tatar, pe care-i cunoști deja de la eJobs.ro sau wall-street.ro. Proiectul va fi dezvoltat în cadrul grupului InternetCorp.

Mă adresez ție, indiferent dacă ești un antreprenor în devenire sau cu ștate vechi, ori un investitor cu experiență. Voi încerca să-i dau site-ului o voce adaptată către nevoile pieței și să ne ajutăm reciproc. Dacă următorul unicorn se va naște în România, vreau să fim primii care scriem despre el.

Dacă ai un pont pentru mine, o exclusivitate sau vrei să-mi prezinți startup-ul tău, dă-mi un mesaj pe vlad@start-up.ro. Pentru orice altceva, încearcă în formularul de Contact de pe site.

Un mic ghid de citire al site-ului:

Startups, Investitori, Antreprenori - interviuri, analize și discuții despre mediul antreprenorial din România, în care să implicăm stakeholderii importanți. Vom accentua și poveștile individuale, dar și cifrele și sfaturile obținute din piață.

TL/DR - secțiunea unde vom aduce în fiecare zi un buletin de știri din presa internațională. Nu vom traduce știrile, pentru că ne-ar distrage atenția de la ceea ce este important - conținutul de calitate pe care putem să ți-l oferim. În schimb, vom selecta totul sub forma unui buletin informativ cu link-uri către informațiile esențiale.

Evenimente - vei găsi un calendar al celor mai importante evenimente din țară, în special, dar și din străinătate, unde să aplici cu startup-ul tău sau să participi ca să înveți mai multe.