Cine suntem, ce vrem?


Bine ai venit pe start-up.ro


start-up.ro a devenit în ultimii șapte ani o publicație care a oferit o platformă de exprimare tinerilor antreprenori din România, am văzut primul unicorn românesc apărând și am încercat să ducem poveștile celor mari și celor mici mai departe. 

Am vrut la începutul proiectului să devenim o voce a presei antreprenoriale din România, descoperind startup-uri noi, atât din zona tehnologică, dar și din toate industriile. Am devenit mai mult decât atât. Am devenit o punte de legătură între antreprenori și investitori, conectăm oameni din România și din străinătate. Vrem să fim un pilon în centrul ecosistemului de startup-uri. 

Mă adresez ție, indiferent dacă ești un antreprenor în devenire sau cu ștate vechi, ori un investitor cu experiență. Voi încerca să-i dau site-ului o voce adaptată către nevoile pieței și să ne ajutăm reciproc. Dacă următorul unicorn se va naște în România, vreau să fim primii care scriem despre el.

Dacă ai un pont pentru noi, o exclusivitate sau vrei să ne prezinți startup-ul tău, dă-ne un mesaj pe vlad@start-up.ro, oana@start-up.roflorin@start-up.roirina@start-up.ro sau cristi@start-up.ro  Pentru orice altceva, încearcă în formularul de Contact de pe site.


Site-ul start-up.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.

Email de contact: office@internetcorp.ro

Tel: 031 228 61 20 & 031 228 61 23

Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1

Capital Social: 4200 lei

C.U.I: RO 17562895

Nr. inregistrare Registrul Comertului: J40/8379/2005