Startup-urile care vor un spațiu de lucru au la dispoziție 20 de locuri într-un incubator deschis recent, în septembrie, numit BIZ UP!. Acesta a fost făcut în cadrul proiectului care a dus la finanțarea a 40 de start-up cu până la 25.000 de euro, pornit de Consiliul Național al IMM-urilor.

poza-incubator

Incubatorul de idei de afaceri BIZ UP!, cu o capacitate de peste 20 de birouri pentru startup-uri incubate, inaugurat în luna septembrie 2015, se află situat pe Calea Plevnei, în clădirea ASTI și se adresează tuturor celor care doresc să înceapă o afacere, dar nu dispun de fonduri pentru închirierea și dotarea unui sediu cu logistica necesară.

Incubatorul de idei de afaceri BIZ UP! pune la dispoziția antreprenorilor birouri mobilate, laptopuri, echipamente, imprimante, telefon și sală de conferințe. Incubatorul este deschis, din păcate, doar de la 9 la 17, de luni până vineri.

Proiectul BIZ UP! se va încheia în luna decembrie, însă incubatorul va continua să funcționeze, dotat cu toate resursele necesare la început de drum, oferind startup-urilor sprijin și asistență, consultanță managerială, promovare și acces la servicii de formare.

Startup-urile care nu au facut parte din proeictul BIZ UP au posibilitatea sa aplice si sa obtina un birou în cadrul incubatorului contactând reprezentanții CNIPMMR la adresa de mail: secretariat@smeprojects.ro.