Detectify a primit investiția din partea fondului londonez Balderton Capital, cu o participație din partea Paua Ventures, Inventure și Insight Partners. Detectify va folosi noua investiție pentru a angaja noi talente și pentru a accelera creșterea pe viitor, ca să reducă vulnerabilitățile de pe internet, conform TechCrunch.

Detectify a fost lansat în 2013 de un grup de hackeri de elită din Suedia, iar compania oferă un tool care utilizează automatizarea pentru a scana website-urile și a descoperi vulnerabilități. Asta-i ajută pe developeri să poată să îmbunătățească mereu produsul lor. Tool-ul este îmbunătățit de echipa Detectify.

Startup-ul a mai primit în trecut 5 milioane de euro investiție Series A. Modelul lor de business e să ofere posbiilitatea altor hackeri etici să lucreze la dezvoltarea uneltelor de identificare a problemelor din site. Aceștia sunt plătiți de fiecare dată când adaugă un modul care e aprobat de Detectify.

Un startup asemănător cu Detectify este Pentest Tools, creat de români, care a fost și în proiectul Orange Fab. Aceștia au o unealtă prin care oferă rapoarte de vulnerabilitate pentru site-uri.