Evenimentul face parte dintr-o serie de 4 astfel de evenimente în Bruxelles, Tallin, Barcelona și București, și pe 18 mai vine la București, urmând ca ultimul eveniment să aibă loc la Barcelona.

Juriul hackathonului va alege echipa cu cea mai bună soluție pentru platforma Single Digital Gateway, care va câștiga 5.000 de euro.

Mai sunt doar câteva locuri disponibile, așa că îi invităm pe interesați să profite de această oportunitate. Mai multe detalii despre înscrierea la acest hackathon puteți afla accesând acest link.

Provocarea hackathon-ului din București este de a schița și dezvolta o metoda și un instrument care să ofere utilizatorilor cea mai bună asistență structurată și/sau de a-i ajuta pe utilizatori să găsească serviciul de asistență potrivit prin:

  • integrarea serviciilor și instrumentelor de asistență existente
  • crearea unei soluții tehnice prietenoase și ușor de folosit pentru cel puțin un serviciu al actualelor centre de asistență care îl va direcționa pe utilizator către asistența corespunzătoare
  • păstrarea unui numar limitat de pași pe care utilizatorul trebuie să-i facă pentru a ajunge la serviciul de asistență potrivit

Detalii complete despre provocare sunt disponibile aici.