Cu o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro per grup, 5 to Go a încheiat anul cu 36 de cafenele, deschizând deja în primele două luni ale acestui an încă patru locații, urmând a se mai deschide încă cinci în următoarele 45 de zile.

”Noul 5 to Go a fost gândit ca un coffee shop de cartier. A fost deschis în locul unui apartament de doua camere transformat în spațiu comercial. Am primit feedback pozitiv din partea locatarilor din zonă care ne-au spus că se bucură că există o astfel de locație în apropierea locuinței lor”, a spus Radu Savopol, co-fondator 5 to Go.

Cea mai recentă cafenea 5 to Go este deținută de către doi antreprenori, un avocat și un producător de termopane, iar investiția a fost de 17 000 de euro, încluzând amenajarea spațiului, francizarea și întreaga aparatură necesară.

Planul fondatorului 5 to Go, Radu Savopol, pe termen mediu, este de a atinge 100 de unități până la finalul anului 2018, și lansare a încă două noi concepte, 5 to Go coffee spot și 5 to Go+ în următorul an.