Decizia fondatorilor de a lansa pachetele de cafea pentru acasă și siropurile gluten free sub brand propriu a venit la cererea clienților, după cum spun aceștia.

“De fiecare dată când am lansat un produs nou a fost datorită clienților, a fost un raspuns la cerințele lor. În acest caz am primit sute și mii de cereri în ulțimii 2 ani de la clienții noștri fideli pentru care 5togo a devenit un lovemark, cereri ce fac referire la cafeaua pentru acasă. Deoarece există momente când nu pot ajunge la cafenea, în weekend, sau după orele de program spre, și doresc să bea aceeași cafea acasă deoarece pentru ei, așa are gust cafeaua, s-au obișnuit cu gustul 5togo și nu doresc să mai bea un alt tip de cafea”, spune Radu Savopol, cofondator 5togo.

Spre vânzare vor exista 5 tipuri de cafea, de proveniențe și cu intensități diferite :

  • Cafea pentru filtru - din Asia, Africa și America Latină, cafeaua pentru filtru este creată exclusiv pentru o experiență unică de arome.
  • Ethiopia Djimah Natural - aromă de citrice și pentru notele de ciocolată și dulceața malțului.
  • Columbia Supremo Modellini - în compoziția acesteia se regăsesc arome ce variază între cacao, caramel si tabac.
  • Brazil Santos Mogiana - aromă dulce, plăcută, armonizată de un gust amar și o aciditate mai scăzută.
  • Cafea Ibric - blend versatil, obținut din ambele soiuri de cafea (Arabica si Robusta). Provine din Brazilia și Indi și are un gust ce trimite spre ciocolată amăruie, migdale și alune de pădure.

Pe lângă cafeaua pentru acasa, 5togo introduce în cafenele tot din această lună și siropurile gluten free pentru că există o plajă din ce în ce mai mare de consumatori de produse fară gluten.

“Ne dorim să le oferim clienților noștri o experiență definită întâi de toate prin calitate. Optând pentru introducerea unei game noi de siropuri, am studiat atent multe alternative iar în cele din urmă am ales Vincenzi, o companie fondată încă din 1930 și care a păstrat metodele tradiționale de fabricație. Mai mult, toate siropurile sunt realizate din arome naturale iar toată gama este gluteen free”, a precizat Radu Savopol.

Vezi aici câteva opțiuni de investiții în cafenele pe care le-ai putea deschide în sistem de franciză.