Atunci când trebuie să comandați un aranjament floral, poate vă întrebați dacă este mai bine să apelați la florărie din zona dumneavoastră sau să căutați și să comandați florile online. Ambele opțiuni au avantaje și dezavantaje, dar iată 7 avantaje pe care ți le oferă o florărie online.

Considerăm că sunt suficient de puternice argumentele noastre, astfel încât atunci când doriți să oferiți cuiva un buchet de flori să apelați cu încredere la varianta de a le achiziționa online.

1) Varietate mare de aranjamente florale și buchete de flori.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale florăriilor online este marea varietate de aranjamente pe care le oferă. Fie că sunteți în căutarea a ceva simplu sau a unui aranjament floral elaborat, a unui buchet de trandafiri naturali sau a unor bujori ori lalele, veți găsi cu siguranță un produs care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Iar dacă nu sunteți sigur de ceea ce căutați, multe florării online oferă consultanță telefonică, un specialist va poate ghida pas cu pas în alegerea florilor care să se potrivească ocaziei pentru care sunt oferite.

2) Comandă rapidă cu doar câteva clickuri

Cumpărăturile online au devenit extrem de rapide și ușor de efectuat! Tot ce aveți nevoie este un telefon mobil sau un laptop și o conexiune la internet. Următorul pas este să accesați siteul florărie online și să găsiți ceva care vă place, un buchet de flori minunat pe care îl adăugați în coș și finalizați procesul de plasare a unei comenzi online. Completați informațiile de expediere și alegeți metoda de plată care vă este mai convenabilă și asta este tot! După ce ați apăsat butonul de trimite comandă, acesta întră automat în stadiu de procesare și este livrată de către echipa florărie online.

3) Oferte și prețuri de nerefuzat

Un alt avantaj al florăriilor online este că oferă adesea prețuri mai bune decât florăriile fizice, deoarece nu au costurile de întreținere ale acestora, au un număr mult mai mare de clienți pentru că nu se raportează la o zona restrânsă, precum un cartier sau un orășel mic. Costurile generale de funcționare a unui magazin online de flori sunt mai mici decât costurile generate de întreținere a unui magazin fizic, astfel încât florariile online își pot permite să ofere în permanentă discounturi și oferte speciale clienților săi.

4) Flori mereu proaspte

Florariile online se pot mândri că au întotdeauna flori proaspete, viguroase, cu un parfum puternic, iar acest lucru se datorează tocmai faptului că primesc zilnic un număr mare de comenzi, în felul acesta florile nu au timp să se ofilească. Acest lucru permite clienților florariilor online să primească cea mai bună selecție de flori în orice moment.

5) Florărie deschisă non stop

Oamenilor le place să cumpere flori și să le trimită celor dragi la ocazii speciale. Cu toate acestea, ei sunt adesea confuzi în legătură cu programul de funcționare al florăriilor online în comparație cu florăriile fizice. Cel mai important lucru de reținut este că cele mai multe florării online se bazează pe o rețea de florării din întreaga țară care pot procesa comenzile la orice oră din zi și din noapte. Acest lucru înseamnă că puteți comanda online, indiferent de ora sau zi, iar acestea vor fi livrate în aceași zi direct la ușa destinatarei. În schimb, florăriile fizice au de obicei un program fix, ceea ce se poatre transforma într-un incovenient, mai ales pentru persoanele care au un program prelungit de muncă.

6) Opțiuni multiple de plata

Când vine vorba de a comanda flori online, există câteva opțiuni de plată diferite din care puteți alege. Cea mai populară opțiune este de a plăti cu cardul de debit, fiind o metodă sigură și rapidă de a afectua plata. Se poate opta bineînțeles și pentru plata la destinație a produselor, în cash, doar că în nișa florariilor online nu este foarte utilizată datorită faptului că florile sunt în general trimise cadou sărbătoriților.

O altă opțiune este să achiziționați un card cadou de la o florărie online după care poate fi dăruit sarbatoritei, urmând să își aleagă singură florile preferate. Aceste carduri pot fi achiziționate online și pot fi folosite pentru a cumpără flori sau alte cadouri de la florăriile participante, în cuantumul sumei afișate pe cardul cadou.

7) Livrare rapidă și gratuită

Unul dintre cele mai importante avantaje care le oferă florăriile online, este poate faptul că se vor asigura că florile comandate sunt livrate la timp și în condiții perfecte.

Florăriile online oferă o gamă largă de aranjamente florale și buchete de flori, pentru toate ocaziile posibile, dar unul dintre cele mai bune lucruri pe care le oferă, este faptul că puteti beneficia de livrarea rapidă, în aceeași zi. Nișa florariilor online este una dintre primele ramuri din comerțul online care oferă livrarea în doar câteva ore după ce comanda a fost plasată online sau prin telefon.

O astfel de florarie online Bloomeria îți oferă posibilitea de a plasa o comandă online sau telefonic, zilnic, între orele 8:00 și 17:00 și vă este livrată în aceași zi, puteți plasa comanda până la prânz, iar florile pot fi livrate până la ora 15:00.

De asemenea Bloomeria va oferă posibilitatea să trimiteți flori celor dragi indiferent unde locuiesc, prin rețeaua proprie de florarii sau prin partenerii locali, ai garanția că persoană dragă ție primește cadoul la domiciliu sau birou chiar în ziua în care ai dat comandă.