Programul este destinat antreprenorilor și startup-urilor care își doresc să aprofundeze și să optimizeze strategiile de vânzări online. Indiferent că au doar o idee sau un business deja funcțional, antreprenorii vor primi mentorat, resurse, soluții pentru servicii și finanțare și o rețea de contacte valoroase pentru cei dornici să-și maximizeze prezența și succesul în ecommerce.

Perioada de înscriere este 26 septembrie – 28 octombrie 2023, iar locurile sunt limitate.

idEA, creatorii a numeroase programe de business acceleration din România, alături de Shopoteque, platforma specializată pentru e-commerce fac echipă pentru ca participanții să aibă la dispoziție toate uneltele necesare dezvoltării, testării și chiar construirii unei afaceri online, indiferent dacă vorbim de un business deja existent sau de o idee care urmează să prindă viață.

Ce îi așteaptă pe cei care se înscriu?

Acceleratorul va pune la dispoziția participanților programe de mentorat alături de antreprenori de succes, conferințe cu speakeri care au de împărtășit insight-uri din industrie, sesiuni de business pentru cei interesați să învețe și să pună în practică cunoștințele de ecommerce și 6 luni de Shopoteque pentru a-și crea magazinul online și a avea la îndemână toate tool-urile de care orice shop online are nevoie. Sesiunile de învățare vor fi organizate în 3 module.

Programul se va desfășura astfel:

  • Business acceleration (9 noiembrie – 30 ianuarie): Sesiuni de dezvoltare a afacerii, training-uri, workshop-uri și acces la mentori și experți în e-comm
  • E-comm creation, integration și suport (1 decembrie – 30 ianuarie): e-comm development, integration & Go live, custom growth support și consultanță și suport de la specialiști
  • Suport & consultanță 3 luni de suport pentru magazinul online începând cu 1 februarie

Prima idee de afacere online va fi aleasă de un juriu compus din profesioniști din domeniul comerțului online, iar a doua va fi aleasă de comunitate.

  • Pachetul standard va fi de 500 euro și va conține 6 luni Shopoteque, acces la modulele de învățare și la 3 sesiuni de mentorat.
  • Pachetul advanced, pentru cei mai dedicați, va costa 650 de euro și va conține, în plus față de cel standard, mentorat săptămânal de la un profesionist e-comm și o postare pe social media dedicată afacerii înscrise.

Scopul idEA este să ajute antreprenorii prin intermediul accelerării, mentoratului și al networkingului de excepție, oferindu-le resurse, servicii și posibilități de finanțare.

Shopoteque este o platformă de ecmmerce simplificată, bazată pe comunitate, gândită ca un one-stop-shop, cu instrumente integrate pentru creștere. Concepută pentru a oferi soluții eficiente și scalabile, vizează transformarea afacerilor prin comerțul digital.