Seria ConceptD 7 Ezel este echipată cu balamaua Ezel de la Acer, care permite cinci moduri de utilizare, astfel că este mai ușor pentru designeri să colaboreze, să împărtășească ideile. Stația de lucru ConceptD 700 a fost construită pentru a face față cu ușurință fluxurilor de lucru cu conținut dens ale creatorilor.

ConceptD 7 Ezel Pro și ConceptD 7 Ezel folosesc balamaua Ezel de la Acer, fiind astfel ideale trasarea de schițe cu ajutorul pen-ului EMR Wacom inclus sau pentru prezentarea lucrărilor către clienți.

ConceptD 7 Ezel Pro și ConceptD 7 Ezel, laptopuri convertibile pentru creatorii de conținut

Designerii pot alege dintre cinci moduri de utilizare ale laptopului: modul de partajare, modul ”floating”, modul ”stand”, modul ”pad” sau modul ecran.

Dispozitivele din seria ConceptD 7 Ezel au ecrane 4K IPS și cu o luminozitate maximă de 400 de niți. Ecranele au și tehnologii integrate de corecție de culoare și au fost testate și calibrate pentru a oferi o fidelitate ridicată în reproducerea culorilor din sistemul PANTONE Matching System (PMS). Aceasta asigură o reproducere realistă a culorilor, cu o gamă de culori Adobe RGB 100% și o acuratețe a culorii de Delta E <2.

Display-urile tactile ale noilor notebook-uri oferă o experiență naturală de scriere cu ajutorul pen-ului EMR Wacom inclus. Dispozitivele EMR ar trebui să redea fluiditatea cernelii și reprezintă o îmbunătățire a tehnologiei active capacitive. Nu necesită baterie și oferă o precizie sporită, timp de răspuns mai bun, rezoluție, sensibilitate la presiune și durabilitate.

Dată fiind natura extrem de mobilă și interactivă a muncii multor designeri, ecranele seriei ConceptD 7 Ezel sunt realizate din sticlă Gorilla Glass 6 și sunt rezistente la cădere. De asemenea, au un filtru anti-reflexie, astfel încât imaginile se pot vedea cu ușurință atunci când dispozitivul este utilizat în aer liber sau în lumină puternică.

La interior se regăsește un procesor serie H Intel® Core de până la generația 10, care va fi disponibil curând, grafică NVIDIA GeForce RTX, până la 32 GB de memorie DDR4 și SSD-uri NVMe PCIe de până la 2 TB.

Creatorii pot să editeze și să redea clipuri video rapid sau să creeze animații 3D și să își prezinte munca în timp real. Pentru profesioniștii care au nevoie de mai multă putere, ConceptD 7 Ezel Pro este dotat cu un procesor Intel Xeon, grafică NVIDIA Quadro RTX, suport de memorie ECC și Windows 10 Pro.

Alte caracteristici pe care le oferă atât ConceptD 7 Ezel Pro, cât și ConceptD 7 Ezel sunt două porturi Thunderbolt 3, un slot de card SD, un port DisplayPort 1.4 și un port HDMI 2.0. Utilizatorii se pot loga mai sigur folosind Windows Hello, cu ajutorul cititorului de amprente integrat pe butonul de pornire.

ConceptD 7 Ezel are un design elegant, complet alb, cu o finisare cu oxidare cu micro-arc, pentru mai multă putere și rezistență la coroziune și oxidare. De asemenea, are înveliș rezistent la pete și la zgârieturi.

ConceptD 700 – Special pentru creatori

Stația de lucru ConceptD 700 are un procesor Intel Xeon E și plăci grafice până la NVIDIA Quadro RTX 4000, pentru a răspunde nevoilor producătorilor de filme, animatorilor și designerilor din arhitectură, inginerie și construcții, cu o performanță puternică și stabilă pentru design 3D asistat de calculator (CAD) și pentru fluxurile de lucru pretențioase ale creatorilor de conținut.

Oferă memorie DDR4 până la 64 GB 4x DIMM 2666 MHz, opțiuni de stocare rapidă precum SSD PCIe M.2 integrat, ideal pentru sarcini complexe de proiectare, alături de patru sectoare interne de stocare care suportă HDD de 2.5 inch și de 3.5 inch; stația ConceptD 700 poate fi upgradată pentru a putea ține pasul cu sarcini de lucru din ce în ce mai complexe.

onceptD 700 folosește trei ventilatoare de răcire eficiente pentru a atrage aerul prin panoul frontal cu tipar triunghiular, asigurând apoi circulația acestuia prin toată carcasa. Pentru a menține zona de lucru curată și funcțională, stația de lucru oferă încărcare wireless rapidă pentru smartphone-uri în partea superioară, plus facilitate de gestionare a cablurilor și un suport de cască de tip pop-out, care se poate culisa atunci când nu este utilizat.

Prețuri și disponibilitate

ConceptD 7 Ezel Pro va fi disponibil în EMEA la prețuri începând de la 2.999 EUR.

ConceptD 7 Ezel va fi disponibil în EMEA la prețuri începând de la 2.499 EUR.

ConceptD 700 va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri pornind de la 1.699 EUR.