Noile modele reunesc designul ultraportabil cu performanțe rapide și eficiente, durată lungă de viață a bateriei și conectivitate 4G LTE opțională.

”Întrucât angajații și studenții lucrează și învață tot mai mult de la distanță și de acasă, Acer oferă soluții care să le răspundă nevoilor - în acest caz, Chromebook-urile sunt suficient de puternice pentru a prelua toate sarcinile zilnice”, a declarat a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business at Acer.

Optimizate pentru performanță și conectivitate mobilă

Chromebook Acer Spin 513 este alimentat de platforma Snapdragon 7c cu un procesor octa-core Qualcomm Kryo 468 de 8 nm, care oferă multitasking și timp de răspuns superior. În plus, performanța grafică integrată Qualcomm Adreno 618 permite utilizatorilor să se bucure de jocuri online și de videoclipuri. Cu o autonomie de până la 14 ore, noul Chromebook poate funcționa mai mult de o zi întreagă de muncă sau școală.

Noul Chromebook are opțiunea 4G LTE pentru o conectivitate deplină. Acest lucru asigură utilizatorilor posibilitatea de a accesa paginile web, cloud-ul personal, aplicațiile conectate, extensiile și multe altele, pentru a rămâne concentrați pe muncă, școală și hobby-uri, chiar și fără o conexiune Wi-Fi.

Ultraportabile și convertibile

Un design elegant și ultraportabil permite utilizatorilor să profite la maxim de noul Chromebook Acer Spin 513, care are un capac din aluminiu rezistent, precum și un ecran cu Corning Gorilla Glass și touchpad rezistent la zgârieturi și deteriorări. În plus, ramele înguste permit un raport ecran-carcasă de 78%, care menține accentul pe ecranul tactil IPS Full HD de 13,3 inci al notebook-ului.

Elegantul Chromebook Acer Spin 513 cântărește mai puțin de 1,2 kg și are o grosime de doar 15,55 mm, cu dimensiuni puțin mai mari decât o foaie de hârtie.

Chromebookul oferă opțiunea pentru o tastatură iluminată pentru productivitate completă în multiple scenarii și condiții de iluminare.

O pereche de balamale flexibile la 360 de grade oferă patru moduri de utilizare: modul clamshell pentru utilizare tradițională cu tastatură, tabletă, afișaj și modul tent pentru prezentare sau atunci când spațiul este limitat. În plus, cele două microfoane încorporate permit o recepție mai bună, oferind o claritate superioară a sunetului în timpul conferințelor video sau în chat-urile cu prietenii cu Google Meet și Google Assistant.

Porturile și cele mai noi tehnologii Wi-Fi asigură conectivitatea utilizatorilor

Wi-Fi 802.11ac cu tehnologie MIMO 2x2 și 4G LTE opțional mențin utilizatorii conectați indiferent dacă se află acasă, la birou sau în deplasare. Chromebookul are două porturi USB Type-C care acceptă USB 3.2 Gen 1 (până la 5 Gbps), DisplayPort prin USB-C și încărcare USB. De asemenea, include un port USB 3.2 Type-A, iar perifericele pot fi conectate prin Bluetooth 5.0.

Noul Chromebook Spin 513 are până la 8 GB LPDDR4X SDRAM și până la 128 GB spațiu de stocare.

Acer Chromebook Enterprise Spin 513

Acer Chromebook Enterprise Spin 513 oferă securitate și capabilități enterprise, ajutând companiile să își gestioneze facil dispozitivele. Design-ul portabil, performanța eficientă, opțiunea 4G LTE și capabilitățile de business ale sistemului de operare Chrome oferă un mediu sigur și productiv pentru angajați, indiferent unde lucrează.

Departamentele IT vor aprecia caracteristicile complete de securitate integrate în Chromebook Enterprise, iar administratorilor IT le va fi mai ușor să controleze actualizările, să configureze aplicații, să utilizeze extensii și politici prin management web-based.

Chromebox CXI4, o soluție compactă cu o mulțime de opțiuni de conectivitate

Compact și echipat cu sistemul de operare Chrome, Acer Chromebox CXI4 este o alegere excelentă pentru laboratoarele școlare și sălile de clasă, familii și întreprinderile mici. Oferă acces la informații și asistență în zonele orientate către clienți și poate fi folosit chiar și pentru chioșcurile de informare sau pentru semnalizarea digitală.

În plus, noul Chromebox poate fi achiziționat cu Chrome Enterprise Upgrade - Chromebox Enterprise oferă utilizatorilor capabilitățile business de care au nevoie pentru a lucra eficient.

Designul elegant economisește spațiu și include tot ceea ce este necesar pentru o experiență Chrome rapidă și puternică. Alimentat de un procesor Intel Core i7 din a 10-a generație, Chromebox CXI4 vine cu toate porturile necesare pentru conectarea la mai multe afișaje, periferice.

Are până la cinci porturi USB 3.2 Gen 2, pe lângă un port USB 3.2 Type-C și două porturi HDMI. Dispozitivul are, de asemenea, Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) și un port RJ45 pentru o conexiune rapidă la Internet.

Montarea și fixarea Chromebox CXI4 este ușoară: pur și simplu trebuie atașat pe partea din spate a unui monitor prin intermediul kitului de montare opțional VESA sau plasat independent și ancorat cu o încuietoare Kensington.

Boxa inteligentă Halo elegantă îți umple casa cu muzică

Noua boxă inteligentă Halo de la Acer este un dispozitiv elegant și personalizabil, care a fost conceput pentru a se potrivi și a se remarca în orice locuință. Dimensiunea compactă a dispozitivului îi permite să se potrivească practic oriunde, chiar și pe un birou aglomerat sau pe un blat de bucătărie, în timp ce designul său modern completează orice decor.

Iluminarea RGB oferă posibilități suplimentare de personalizare, în special opțiunea de sincronizare cu muzica pentru a seta atmosfera potrivită sau pentru a alege o schemă de culori potrivită pentru zi sau noapte.

Fiind unul dintre primele difuzoare inteligente compatibile Google Assistant cu DTS sound, noul difuzor inteligent Halo oferă un sunet bogat, de înaltă calitate, proiectat la 360 de grade pentru a umple orice încăpere.

Un afișaj LED opțional permite utilizatorilor să verifice ora sau să afle cum este vremea, iar o aplicație care este în prezent în curs de dezvoltare va permite utilizatorilor să își personalizeze dispozitivul cu un mesaj sau o imagine simplă.

Google Assistant oferă ajutor hands-free în toată casa: cu un simplu „Hei Google” Halo poate reda muzică, podcast-uri, știri, poate răspunde la întrebări și multe altele.

Două microfoane omnidirecționale disting cu ușurință între zgomotul ambiental și comenzile vocale pentru a reacționa rapid, iar un comutator fizic este disponibil pentru a dezactiva microfonul pentru cei preocupați de confidențialitate.

Suport Android

Noile dispozitive Acer Chromebook Spin 513, Chromebook Enterprise Spin 513, Chromebox CXI4 și Chromebox Enterprise CXI4 acceptă aplicații prin Google Play, astfel încât utilizatorii vor avea acces la toate aplicațiile necesare pentru productivitate, creativitate, servicii.

Prețuri și disponibilitate

Acer Chromebook Spin 513 (CP513-1H) va fi disponibil în EMEA din luna ianuarie 2021, la prețuri începând de la 429 EUR.

Acer Chromebook Enterprise Spin 513 va fi disponibil în EMEA din luna februarie 2021, la prețuri începând de la 699 EUR.

Acer Chromebox CXI4 va fi disponibil în EMEA din Q1 2021, la prețuri începând de la 569 EUR.

Acer Chromebox Enterprise CXI4 va fi disponibil în EMEA din Q1 2021, la prețuri începând de la 639 EUR.

Boxa inteligentă Acer Halo va fi disponibilă în EMEA din luna decembrie 2020, la prețuri începând de la 119 EUR.