Acer a lansat monitorul Predator Z301CT cu diagonală de 30 de inci, primul monitor în format 21:9 cu funcționalitate eye-tracking Tobii. Compania a dezvăluit și două modele din seria Predator XB2, monitoare cu ecran plat de 24.5" și respectiv 27", ce oferă o rată de refresh de 240Hz.

acer predator z301t monitor curbat gaming

Acer Predator Z301CT – Primul monitor curbat cu funcționalitate Eye-Tracking

Noul monitor Acer Predator Z301CT cu diagonală de 30 de inci atinge cel mai înalt nivel al imersiunii în jocuri, lucru evidențiat și de câștigarea premiului “Best of Innovations” la CES 2017, în categoria perifericelor. Tehnologia eye-tracking Tobii integrată a monitorului se adaugă arsenalului de unelte de control ale jucătorilor, ajutându-i să identifice inamicii, să țintească intuitiv și să exploreze liber. Gândită pentru a completa și nu pentru a înlocui modalitățile de control tradiționale (mouse, tastatură, gamepad, etc.), tehnologia eye-tracking Tobii se folosește de mișcarea ochilor jucătorilor pentru a oferi o nouă modalitate de control.

Împerecherea funcționalității eye-tracking cu mouse-ul și tastatura sau cu un gamepad oferă jucătorilor o experiență mai bogată pentru a ținti către un obiect.

Unghiurile camerei se modifică automat atunci când ochii jucătorului privesc către marginea ecranului, iar personajele și mediul înconjurător din jocuri vor reacționa ca atunci când acesta ar privi în jurul său. Funcționalitatea eye-tracking Tobii poate fi utilizată în peste 45 de titluri, cum ar fi Elite Dangerous, Deus Ex: Mankind Divided și Watch Dogs 2.

acer predator z301t monitor curbat gaming

Alte caracteristici esențiale sunt rata ridicată de refresh de 200Hz și un timp rapid de răspuns de 4 ms. Unghiurile largi de 178 grade și o ramă extrem de îngustă oferă o suprafață maximă de vizualizare.

Pentru confort optim, ecranul poate fi înclinat și pivotat de la -5° la 25° și poate fi ajustat pe înălțime până la 120mm.

Noua serie Predator XB2 - Rată de refresh ultra-rapidă de 240Hz

Cu tehnologie NVIDIA ULMB, un timp rapid de răspuns de 1ms și o rată de refresh ridicată de 240Hz, modelele Predator XB252Q de 24.5" și Predator XB272 de 27" oferă o experință de joc realistă, prin redare fluidă a mișcărilor rapide, a detaliilor bine-definite și a tranzițiilor video majore.

acer predator xb2 monitor gaming jocuri

Design-ul ZeroFrame este bun pentru utilizarea simultană a mai multor monitoare, iar piciorul ergonomic permite jucătorilor să își aleagă poziția optimă prin înclinarea monitorului de la -5 la 20 de grade, pivotare la +45 grade, 90 grade rotire în sensul acelor de ceasornic și ajustare a înălțimii până la 115 mm.

Prețuri și disponibilitate

Predator Z301CT va fi disponibil în EMEA începând cu luna februarie la prețuri de la €899.

Predator XB252Q va fi disponibil în EMEA începând cu luna februarie la prețuri de la €599.

Predator XB272 va fi disponibil în EMEA începând cu luna februarie la prețuri de la €699.