Cea de-a doua inovație este tehnologia Logitech G LightSpeed, o optimizare a sistemelor end-to-end, care asigură conectivitate și performanță de neegalat. Compatibil cu sistemul de încărcare fără fir PowerPlay, Logitech G lansează doi noi mouși de gaming: Logitech G903 LightSpeed Wireless Gaming Mouse și Logitech G703 LightSpeed Wireless Gaming Mouse.

"În ultimii zeci de ani am fost pionieri în dezvoltarea gamingului wireless, iar noile tehnologii fără fir PowerPlay și LightSpeed continuă acest angajament pentru superioritatea wirelessului. Cu PowerPlay, LightSpeed și noii mouși G903 și G703, veți obține o precizie imbatabilă, performanță fără întârziere și putere infinită, ceea ce oferă jucătorilor experiență de cea mai bună calitate", a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general al Logitech G.

Tehnologia fără fir Logitech G LightSpeed

Tehnologia wireless LightSpeed poate fi diferența dintre a câștiga tot sau a pleca învins. Dispunând de o rată de raport de o milisecunda și de optimizare a semnalului de la un capăt la celalalt, LightSpeed oferă o capacitate de răspuns la nivel de competiție, la viteze mai rapide decât mulți alți mouși cu fir destinați competițiilor. Zecile de ani de experiență în domeniul tehnicii wireless dovedesc că LightSpeed are o putere a semnalului wireless de până la 16x (12dB) mai mare decât concurența și un mecanism unic de agilitate a frecvenței care evită automat interferențele problematice, asigurând o performanță lină și consistentă.

LightSpeed sprijină sistemul de încărcare wireless PowerPlay și moușii G903 și G703, ceea ce înseamnă că aceste dispozitive se pot conecta direct cu receptorul wireless LightSpeed integrat al PowerPlay pentru o putere optimă a semnalului și comoditatea încărcării și a transmiterii datelor printr-un singur cablu USB.

Mousepadul cu încărcare fără fir PowerPlay

PowerPlay reinventează posibilitățile de încărcare wireless. O abatere de la standardele existente de încărcare fără fir, care necesită ca dispozitivul de încărcare să stea într-o anumită zonă pentru a se putea încărca. PowerPlay a fost proiectat de la zero pentru a oferi încărcare neîntreruptă peste suprafața sa - chiar și atunci când mouse-ul este în joc. Sistemul de încărcare fără fir utilizează o aplicare revoluționară a rezonanței electromagnetice care creează un câmp de energie deasupra suprafeței PowerPlay de 275 x 320 mm pentru a furniza energie wireless fără a interfera cu urmărirea precisă și transmiterea datelor moușilor de gaming de înaltă performanță.

Câmpul energetic PowerPlay este capturat și transformat în curent de încărcare de către modulul POWERCORE, care se atașează magnetic la moușii wireless de gaming, inclusiv Logitech G903 și G703.

Logitech G903 și G703 LightSpeed mouși wireless de gaming

Cea mai recentă experiență a moușilor de gaming de înaltă performanță de la Logitech G, atât G903, cât și G703, oferă performanță și calitate superioare, adăugând în același timp și noua tehnologie LightSpeed. Compatibilitatea suplimentară cu sistemul de încărcare fără fir PowerPlay oferă o redare fără încărcare, o încărcare nelimitată și performanțe de neegalat. Caracteristicile modelelor G903 și G703 includ:

  • Sensor Pixel-Precise: Moușii Logitech G903 și G703 sunt echipați cu senzorul optic PMW3366, considerat de profesioniștii esports și entuziaști drept cel mai bun senzor de de pe piață. Datorită anilor de inovații, PMW3366 are liniarizare zero, filtrare sau accelerare în întreaga gamă DPI (200-12.000 DPI). Experiența rezultată este o precizie incredibilă de urmărire și un răspuns constant, chiar și la viteze de peste 400 IPS.
  • Tensionarea mecanică avansată a butoanelor: Arcurile metalice tensionate precis și balamalele de pivotare mecanică exclusive pe modelul G903 mențin butoanele primare stânga și dreapta ale mouse-ului gata de declanșare. Această tehnologie oferă o senzație, un răspuns și o consistență excepțional de clară a butonului. Logitech G a îmbunătățit designul cât și durabilitatea butonului cu până la 2,5x, cu 50 de milioane de clicuri.
  • Confort și calitate superioare: Ambele modele de mouși oferă confort de lungă durată. Logitech G903 dispune de un aspect configurabil al butonului și de un design ambidextru care permite utilizarea în stânga sau dreapta și funcționează cu aproape orice stil de prindere a mouse-ului. Logitech G703 dispune de un corp ușor, ergonomic, care a fost creat pentru a se mula pe mână. Mânerele din cauciuc de pe partea stângă și cea dreaptă oferă un control suplimentar. Mousii pot fi folosiți imediat cum au fost scoși din cutie iar butoanele pot fi programate cu comenzi de gaming personalizate, utilizând Logitech Gaming Software (LGS).

Prețuri și disponibilitate

Sistemul de incarcare wireless PowerPlay este disponibil pentru cumpărare începând cu mijlocul lunii septembrie 2017 la un preț recomandat de 579 lei. Mousii wireless de gaming Logitech G903 și G703 LightSpeed vor aparea in magazinele de specialitate începând cu mijlocul lunii septembrie 2017 la un pret recomandat de 799 lei respectiv 529 lei.