De astăzi, posesorii Vector Watch se vor bucura de noi funcționalități, putând comanda mașini Uber direct de pe ceasul lor, fără a mai folosi telefonul mobil.

Astfel, se poate alege locația curentă sau una dintre cele marcate ca “Favorite” în aplicația Uber, iar cursele se pot urmări în timp real pe ceas. Odată confirmată cursa, notificări privind numele șoferului, marca și numărul mașinii, cât și timpul alocat până la sosirea acesteia sunt transmise direct pe ecranul ceasului inteligent Vector.

Dorința noastră este să îmbunătățim constat experiența pe care o oferim clienților noștri. Prin parteneriatele gândite alături de companii de renume precum Uber, ne dorim ca ceasul Vector să fie o componentă naturală în îndeplinirea tuturor activităților zilnice. Iar pentru atingerea acestui obiectiv, echipa Vector lucrează activ la dezvoltarea continuă a întregului ecosistem.” spune Bogdan Rîpă, Product Director al Vector Watch.

“Uber este despre conectivitate și despre simplitatea experienței pentru utilizatori. Să poți chema o mașina de pe ceas, cu ajutorul unui singur buton, oferă tocmai asta: o experiență foarte simplă și utilă, deopotrivă. Suntem mândri să facem acest lucru posibil împreună cu Vector, o poveste românească de succes.” spune Iulia Carabaș, Marketing Manager, Uber România.

Cu noua versiune a softului, posesorii Vector au posibilitatea de a controla intensitatea luminii de pe afișajul ceasului, pot seta alarme recurente sau renunța la secundarul din anumite fețe. În același timp, după reinstalarea aplicației meteo, cei ce folosesc ceasul inteligent vor primi notificări zilnice cu privire la vremea de afară, aceasta având un aspect mult mai atractiv.

Ultima versiune de software poate fi descărcată pentru sistemele de operare iOS și Android, iar pentru cei care folosesc Windows Phone, noile funcționalități vor fi disponibile în curând.