Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank și organizat de start-up.ro va avea loc pe 1-2 iulie 2023 în București. 25 de locuri gratuite sunt disponibile în cadrul evenimentului, iar înscrierile sunt deschise în perioada 12 - 26 iunie.

Antreprenorii vor învăța despre surse de finanțare, strategii de comunicare și marketing, modalități de promovare și de creștere în ecommerce, etc. De asemenea, participanții își vor prezenta afacerea și vor trece prin sesiuni de workshop alături de specialiști în antreprenoriat, astfel încât să-și consolideze planul de business.

Workshop - SALES pentru afacerea ta

SALES este acea parte din procesul prin care un produs ajunge la publicul lui care reprezintă și partea finală a întregului lanț.

Pentru ca vânzările să decurgă cât mai lin și mai profitabil, antreprenorii pot afla care sunt acele strategii cu adevărat eficiente pentru afacerea lor, ce tactici funcționează și cum pot construi o relație pe termen lung, care să țină clienții cât mai aproape de business și să îi transforme în clienți recurenți.

Detalii despre speaker

Adrian Cioroianu - Trainer Executive, ACKnowledge Romania

Adrian Cioroianu este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation.

Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE (România) și SALES COACHING LTD (UK), companii pentru training și consultanță în vânzări. Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România. A dezvoltat proiectul Sales Magazine - revistă de vânzări.

Deține 20 de ani de experiență în vânzări și diferite certificări internaționale în acest domeniu, printre care: Miller Heiman, Imparta și Infoteam.

Adrian este autorul cărții ”Vând orice oricui oricând” și coordonatorul cărților ”Povești nemuritoare de vânzări”,”Aproape totul despre managementul echipei de vânzări” și ”Vânzări 2.0 punct și de la capăt”, o colecție de experiențe trăite de vânzători cu experiență din diferite industrii, povești reale de vânzări din care pot învăța toți cei care au tangență cu vânzările.

Înscrie-te aici ca să afli cum te poate ajuta sales-ul în afacere.

Ce vei mai învăța la Factory Bootcamp?

 • Cum să găsești finanțare pentru afacerea ta
 • Cum să transformi afacerea într-un brand
 • Strategii de marketing aplicabile pentru afacere
 • Creștere prin ecommerce
 • Cum să te promovezi și să comunici
 • Cum să vinzi mai bine
 • Cum să-ți găsești publicul

Ce vei face la Factory Bootcamp

 • Vei prezenta afacerea ta
 • Pe lângă sesiunile teoretice, vei lucra în echipă și individual cu mentorii pentru a găsi punctele vulnerabile ale afacerii, dar și avantajele competitive
 • Sesiuni de lucru în grupuri mici alături de reprezentanți factory by Raiffeisen Bank, mentori și echipa start-up.ro
 • Networking cu alți antreprenori

În baza formularului de înscriere vor fi selectați 25 de antreprenori. Aceștia vor avea la dispoziție două zile pentru a confirma participarea.

Pentru a participa la o adevărată școală de vară de antreprenoriat, completează formularul de aici.