Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank și organizat de start-up.ro va avea loc pe 1-2 iulie 2023 în București. 25 de locuri gratuite sunt disponibile în cadrul evenimentului, iar înscrierile sunt deschise în perioada 12 - 26 iunie.

Antreprenorii vor învăța despre surse de finanțare, strategii de comunicare și marketing, modalități de promovare și de creștere în ecommerce, etc. De asemenea, participanții își vor prezenta afacerea și vor trece prin sesiuni de workshop alături de specialiști în antreprenoriat, astfel încât să-și consolideze planul de business.

Workshop - cum să găsești publicul potrivit pentru afacerea ta

O afacere fără public e ca un concert fără public, o sală goală în care nu ai cu cine vorbi, nu are cine să te aplaude, să ceară bis sau să-ți cumpere merch-ul de turneu.

În oceanul de conturi de social media, ca să-ți găsești publicul potrivit e nevoie să te definești cât mai clar și să știi cum să vorbești astfel încât să fii ascultat, apreciat și, de ce nu, apoi să poți să și vinzi.

O parte din publicul afacerii tale, poate deveni și comunitate, iar despre asta vă va vorbi speaker-ul bootcamp-ului, din cele 2 ipostaze ale ei: de freelancer în antreprenoriat creativ și de agregator de comunități creative.

Despre speaker

Andreea Mironiuc este ilustrator full-time din 2015 și coordonatoarea proiectului Afacerea Mea Creativă din 2020.

Pornind de la pasiunea ei pentru artă, comunitate și business, Andreea și-a dezvoltat afacerea cu ajutorul platformelor de social media.

Din 2023 Andreea este și gazda podcast-ului Afacerea Mea Creativă, unde poartă discuții autentice cu antreprenori din domeniul creativ.

Detalii despre program

În ultimii 5 ani, programul factory by RAIFFEISEN BANK a contribuit la dezvoltarea a peste 300 de afaceri, cu runde de finanțări în valoare totală de 12 milioane de euro. Business-urile sprijinite au dus la crearea a sute de locuri de muncă și au contribuit la dezvoltarea economiei locale și la creșterea ratei de angajare din România.

Participanții în program care au accesat serviciile oferite de factory au beneficiat de consultanță specializată care i-a ajutat să-și dezvolte afacerea, de training-uri care le-au îmbunătățit cunoștintele și abilitățile, dar și de acces la finanțare prin intermediul căreia au putut să investească în proiecte noi sau să-și dezvolte afacerea existentă.

Membri din echipa factory by Raiffeisen vor susține workshop-ul de finanțare și îți vor arăta cum să te pregătești pentru această etapă, cum accesezi fondurile disponibile și cum să le gestionezi cât mai bine.

Mai mult, echipa acestui workshop îți va prezenta cât de important e know how-ul și mentoratul, ca faze dintr-un program de susținere a antreprenoriatului, care completează componenta financiară.

Înscrie-te aici ca să afli cum găsești publicul potrivit pentru afacerea ta.

Ce vei mai învăța la Factory Bootcamp?

 • Cum să găsești finanțare pentru afacerea ta
 • Cum să transformi afacerea într-un brand
 • Strategii de marketing aplicabile pentru afacere
 • Creștere prin ecommerce
 • Cum să te promovezi și să comunici
 • Cum să vinzi mai bine
 • Cum să-ți găsești publicul

Ce vei face la Factory Bootcamp

 • Vei prezenta afacerea ta
 • Pe lângă sesiunile teoretice, vei lucra în echipă și individual cu mentorii pentru a găsi punctele vulnerabile ale afacerii, dar și avantajele competitive
 • Sesiuni de lucru în grupuri mici alături de reprezentanți factory by Raiffeisen Bank, mentori și echipa start-up.ro
 • Networking cu alți antreprenori

În baza formularului de înscriere vor fi selectați 25 de antreprenori. Aceștia vor avea la dispoziție două zile pentru a confirma participarea.

Pentru a participa la o adevărată școală de vară de antreprenoriat, completează formularul de aici.