În România, un procent de 45,4% dintre companii dețin un site propriu, chiar dacă 86,1% utilizează internetul în operațiunile curente, conform Institutului Național de Statistică.

Statisticile internaționale arătă că 58% dintre afacerile mici și mijlocii plănuiesc să își construiască un website sau să îl refacă pe cel vechi.

LeasingWEB reprezintă astfel o alternativă de achiziționare a unui website, care reduce investiția inițială, dar oferă într-un timp scurt toate beneficii necesare funcționării eficiente: stabilirea credibilității, dezvoltarea încrederii, creșterea interacțiunii cu vizitatorii, generarea lead-urilor și încheierea vânzărilor.

Produsul dorit este achiziționat printr-un sistem de rate prestabilit și clientul beneficiază de toate serviciile modalității tradiționale de plată, dar și de mentenanță și consultanță pe toată durata contractului.

Rate fixe la site până la 24 de luni

Prin LeasingWEB se poate opta pentru acoperirea costurilor website-ului prin rate fixe pe o perioadă cuprinsă între 6 și 24 de luni. Serviciile oferite sunt identice celor aferente plății integrale, cu deosebirea că această metodă permite o administrare mai eficientă a bugetului.

Prin LeasingWEB este asigurată însă mentenanța continuă pe toată perioada colaborării, ceea ce permite beneficiarului să se implice 100% în creșterea afacerii sale, fără a mai pierde timp cu soluționarea problemelor.