Allbook i dispune de un procesor Intel Core i3 din a 10-a generație, ce garantează mai multă putere cu un consum mai mic de energie și reduce timpul de răspuns pentru a crește eficiența în multitasking.

Capacitatea de stocare de tip SSD M2 de 256GB și cei 8 GB RAM DDR4 asigură rezolvarea sarcinilor zilnice.

Clienții au flexibilitatea de a-și alege SO pentru propriul device, întrucât Allbook i rulează versiunea Windows 10 Home, Windows 10 Professional, Windows 10 for Education, sau Ubuntu. Astfel, aceștia se pot bucura de soluția potrivită propriilor nevoi (Windows 10 Home este alegerea ideală pentru utilizatorii casnici, Windows 10 Professional se adresează utilizatorilor profesioniști, Windows 10 for Education așa cum îi spune și numele este o versiune construită pentru a furniza setările necesare utilizatorilor din domeniul educațional (elevi, studenți, profesori), iar Ubuntu este apreciat pentru configurare ușoară, stabilitate, rapiditate și eficiență).

Heatpipe-urile dispuse asimetric permit maximizarea eficienței de răcire, gestionând într-un mod inteligent temperatura sistemului. Astfel, Allbook i își păstrează temperatura optimă pentru ca utilizatorii să beneficieze pe deplin de performanța portabilului și să atingă viteze mari de rulare.

Allbook i beneficiază de un display de 15,6”, IPS Full HD, antireflex. Cu o greutate de aproximativ 2 kg, Allbook i îmbină designul elegant și subțire cu performanța, transformându-l în dispozitivul pentru cei ce caută portabilitate și fiabilitate.

Allbook i dispune de o serie extinsă de interfețe pentru conectivitate, pentru ca utilizatorii să aibă libertatea de a lucra și crea, fără întrerupere: port HDMI, slotul de card Micro SD, port USB 3.0 (promite viteze de 10x mai mari comparativ cu USB 2.0 și viteze de transfer de până la 4.8 Gbps), port USB type C și jack audio pentru căști.

Noul Allbook i este disponibil în patru variante ale sistemului de operare, în funcție de nevoile fiecărui client: Windows 10 Home, Windows 10 Professional, Windows 10 for Education, sau Ubuntu. Prețul recomandat de vânzare pornește de la 2699 lei.