Soul X8 PRO este primul dispozitiv Allview care vine cu o configurație penta-camera - bazată pe inteligență artificială, procesor MediaTek Helio G90T , 6 GB de memorie RAM, o memorie internă de 128 GB și un display de 6,67” cu tehnologie LTPS pentru un consum de energie redus și care permite conexiune prin tehnologia NFC.

Soul X8 PRO asigură o experiență de utilizare hands-free, oferind clienților posibilitatea de a-și controla dispozitivul fără să-l atingă, doar prin intermediul căștilor Soul AV1 și unicului asistent vocal în limba română, AVI.

Camera principală de 64 MP integrează metoda Pixel Binning, ce grupează 4 pixeli într-unul singur, inclusiv pentru modul HDR. UltraWide camera are un senzor de 8MP și deschidere f/1.8, Macro camera este ideală pentru fotografierea cadrelor de la o distanță de 4 cm, Bokeh Effect camera menține subiectul principal în prim-plan, iar Mono camera redă emoțiile în alb-negru.

Camera frontală este de 32 MP și utilizatorii pot alege funcția Selfie Panorama, ce ofera un unghi generos de 76,4°.

Cu noile căști Soul AV1 și AVI – primul asistent vocal inteligent în limba română, dezvoltat de Allview utilizatorii sunt mereu conectați, iar AVI le va citi notificările direct în cască, va prelua comanda de apelare, pornire a sistemului de navigație, completare listă de cumpărături, setare alarmă, întâlnire și multe altele.

Soul X8 PRO vine cu Android 11 și este disponibil pe www.allview.ro/soulx8pro și poate fi achiziționat atât individual, cât și sub formă de pachet: Soul X8 PRO și căștile wireless AV1 pentru 1800 de lei.