Soul X7 PRO este primul smartphone din portofoliul companiei prevăzut cu un sistem de 4 camere - bazat pe inteligență artificială, are un procesor procesor Qualcomm Snapdragon și un diplay de 6,53 inci cu tehnologie LTPS pentru un consum de energie redus.

Carcasa flagshipului Soul X7 PRO este realizată din sticlă Corning Gorilla Glass pe ambele fețe, cu o ramă metalică de jur împrejur, iar autentificarea biometrică asigură acces rapid la conținutul device-ului și se poate realiza prin Face ID sau folosind senzorul de amprentă, poziționat în partea din spate a telefonului.

Soul X7 Pro dispune de un ecran cu o diagonală generoasă de 6,53 inci și rezoluție FHD+. În plus, datorită tehnologia LTPS integrată în display, telefonul va avea un consum de energie redus.

Soul X7 PRO vine echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 630, 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare, cu suport pentru card microSD de până la 256GB. Autonomia bateriei ar trebui să fie una bună datorită capacității de 4000 mAh a acumulatorului.

Telefonul are un sistem foto format din patru senzori: o cameră ultra wide cu un unghi larg de vizualizare de 8 MP , o cameră wide camera de 13MP și deschidere f/1.8, un senzor bokeh de 2 MP și o cameră macro camera tot de 2 MP.

Noul Soul X7 PRO suportă filmarea la rezoluţie 4K la 30 fps, iar camera frontală permite realizarea de selfie-uri de 16 MP.

De asemenea, smartphone-ul este dotat și cu AVI – primul asistent vocal inteligent în limba română ce poate citi cu voce tare notificările primite prin aplicațiile de mesagerie, sau le transmite direct în căști.

Soul X7 PRO este disponibil la precomandă pe www.allview.ro, începând cu 15 mai, la prețul special de 799 ron. Astfel, clienții care vor comanda noul device în perioada 15 – 25 mai, vor beneficia de o reducere de 200 lei, aplicată prețului de lansare de 999 lei.