X4 Soul Infinity va încorpora într-o carcasă de 5 inci un display cu 15% mai mare decât în mod obișnuit, ecranul având un aspect ratio de 18:9. Allview își propune ca raportul dintre dimensiunea ecranului și mărimea dispozitivului să atingă 80%, valoare care plasează X4 Soul Infinity în topul primelor 10 produse din lume care se mențin în această proporție.

”Viziunea noastră a fost încă de la început să oferim românilor acces facil la tehnologie de ultimă generație. Suntem încrezători că acest terminal va face diferența pe piața de tehnologie prin noi beneficii, pe care le vom dezvalui în momentul lansării”, a declarat Lucian Peticilă, general manager Allview.

Ideea smartphone-ului X4 Soul Infinity a fost făcută publică în premieră la începutul acestui an, sub forma unei imagini asociate lunii august în calendarul Allview, trimis către colaboratori și parteneri. Până acum, specialiștii Allview au dezvoltat multiple variante ale acestui produs, proiectat pentru o utilizare rapidă și confortabilă. Forma finală în care vor fi integrate subansamblele smartphone-ului X4 Soul Infinity va fi dezvăluită pe măsură ce acestea vor fi finalizate.

Marca Allview X4 Soul Infinity a fost înregistrată la European Union Intellectual Property Office (EUIPO).

Cei care doresc să afle detalii despre acest produs se pot înscrie pe pagina dedicată X4 Soul Infinity și vor avea acces la beneficii gândite special pentru ei.

Iar cei care vor acum un telefon cu display fără margini, pot opta pentru un Samsung Galaxy S8, pentru un LG G6 sau pentru un Xiaomi Mi Mix.