Bitdefender face divizie de securitate pentru centre de date și își ia șef american

Românii de la Bitdefender, unul dintre cei mai imporați furnizori de soluții de securitate informatică din întreaga lume, creează un grup pentru centre de date, o nouă structură care furnizează tehnologii de securitate informatică pentru infrastructurile virtuale, hiperconvergente și hibride ale companiilor.

Compania îl aduce la conducerea acestei noi divizii pe americanul Michael Gable, acesta ocupând funcția de vicepreședinte al grupului pentru centre de date.

Michael Gable este un veteran al industriei de securitate cibernetică, cu peste 20 de ani de experiență în vânzări, alianțe strategice, servicii profesionale și vânzări. Ca lider al grupului pentru centre de date, Gable va oferi asistență echipelor de vânzări, va încheia parteneriate cu jucătorii relevanți de pe această piață și va dezvolta canalul de parteneri.

Concentrarea pe piața securității pentru centre de date va genera creșteri importante într-un segment cu potențial substanțial.

”În contextul adopției virtualizării și infrastructurilor cloud, soluțiile Bitdefender furnizează securitate care nu putea fi livrată în universul tradițional al centrelor de date. Aceste soluții de securitate sunt foarte eficiente în fața celor mai sofisticate atacuri cibernetice și sunt invizibile pentru atacatori. Sunt construite de la zero pentru centre de date și infrastructuri cloud moderne și aduc securitate de ultimă generație, dar și beneficii ce permit organizațiilor să obțină un plus de valoare din inițiativele de transformare a centrelor de date”, spune Michael Gable, vicepreședinte pentru centre de date la Bitdefender.

Gable îi va raporta directorului operațional al Bitdefender, Bogdan Irina.

”Michael Gable va avea un rol cheie în concentrarea eforturilor noastre spre sectorul centrelor de date și aduce mai mult de două decenii de experiență în industrie”, spune Bogdan Irina, COO al Bitdefender.

Soluțiile Bitdefender pentru centre de date și cloud - GravityZone Security pentru medii virtuale (SVE) și Bitdefender Hypervisor Introspection (HVI) - ajută organizațiile să reducă suprafața de atac și să prevină, detecteze, investigheze și răspundă la amenințări avansate, noi sau necunoscute.

Bitdefender furnizează soluții de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări.

La începutul lunii decembrie a anului trecut, Bitdefender, cel mai mare producător român de software, anunța faptul că fondul de investiții Vitruvian Partners devenea al doilea cel mai mare acționar al companiei, odată cu achiziția pachetului minoritar de aproximativ 30%, deținut de fondul de investiții Axxess Capital. Ca urmare a acestei tranzacții, valoarea companiei Bitdefender urca la peste 600 de milioane de dolari.

De asemenea, tot spre finalul anului trecut, Bitdefender decidea să mute producția dispozitivului Box v.2 în România, la Satu Mare, trecând cu fabrica din China. Bitdefender Box 2 este un sistem avansat de protecție a datelor personale, bazat pe analiza în timp real a traficului de internet și mecanisme de corelare a incidentelor de securitate cibernetică care avertizează asupra amenințărilor periculoase și blochează încercările atacatorilor de a invada intimitatea utilizatorilor.



Citeste si