- 8 Iunie 2023
Câștigătorii incubatorului RubikEDU, ediția a 7-a
Câștigătorii ediției a 7-a a incubatorului RubikEDU:
- Best Startup: Metal-projects - eficientizează comunicarea și procesul de vânzare dintre atelierele de confecții metalice și arhitecți, designeri, ingineri și antreprize, oferindu-le acestora o perspectivă obiectivă asupra pieței.
- Best Pitch:Signal Sigma - ajută investitorii din piața de capital să își testeze strategiile de tranzacționare și să își gestioneze portofoliul pentru a-și îndeplini obiectivele financiare.
- Most Promising Startup: In-Crowd, o aplicație mobilă care își propune să conecteze persoane cu oameni cu interese compatibile, oferind un spațiu în care oamenii să se simtă mai conectați și mai puțin singuri.
Pe scenă au mai urcat startupurile:
- InoDigitalSig - furnizează soluții de automatizare a proceselor de business cu ajutorul roboților software (RPA) pentru companiile mici și mijlocii, pe baza unui abonament lunar.
- EXPERTlive - îți cultivă abilitățile soft prin cursuri de top create de autori cu experiență.
- MessengerOS - un serviciu integrat de comunicare (emailuri, SMS-uri, newslettere etc.)
- altJob - ajută freelancerii să descopere proiectele potrivite fără să piardă mult timp în licitări și înscrieri, simplificând procesul de recrutare.
- Patriot Invest - își propune să contribuie la dezvoltarea capitalului românesc în țară și în străinătate.
Lansat în 2018, RubikEDU este programul care oferă claritate celor care au o idee de afacere și își doresc să învețe care sunt pașii pentru a o transforma într-un startup. Participanții trec printr-un proces intens de învățare ce constă în ateliere și sesiuni de feedback 1:1. Următoarea ediție va fi în toamnă. Preînscrierile se fac completând formularul de aici.
„O idee de startup nu este nimic altceva decât o ipoteză despre cum o soluție la o problemă poate genera venituri. De 5 ani, în RubikEDU sprijinim fondatorii de startup să parcurgă primii pași pentru a transforma ideea lor într-un startup sustenabil, totul cu suportul mentorilor”, spune Ionuț Amariei, coordonatorul programului.