Ce poți învăța despre design thinking de la Alina Bălan la Startup Elites 2023

Startup Elites înseamnă 4 zile de workshop-uri, întâlniri cu antreprenori și mentori, provocări și FUN. Startup Elites 2023 are loc între 12 și 15 octombrie la Pensiunea Andrei în Moieciu de Jos și aici ai ocazia să afli cum folosești design thinking ca să dezvolți afacerea ta. Vei afla asta de la Alina Bălan, hai să-ți spunem și de ce să nu ratezi workshop-ul ei.

În cadrul taberei Startup Elites, 4 zile la munte, unde vom îmbina munca cu distracția și inspirația cu lecțiile aplicate, am pregătit un program de workshop-uri, construite specific pentru nevoile celor care ni se vor alătura. Pentru atelierele de lucru și inspirație, avem alături speakeri, unul și unul. 

Înscrie-te gratuit la tabăra Startup Elites 2023.

Alina Bălan - trainer design thinking

Alina Balan este un facilitator, workshop designer și trainer, pasionată să ajute companiile să dezvolte produse, servicii și procese centrate pe om, printr-o abordare co-creativă, care încurajează colaborarea.

În perioada petrecută în calitate de partener al Design Thinking Society, ea a dezvoltat și livrat, împreună cu colegii săi, proiecte de co-creare și training-uri pentru clienți precum Antibiotice SA, BCR, Bearing Point, Carrefour, Deloitte, EY, Google, HP ING., Leroy Merlin, Lidl, OAR, OTP, Raiffeisen Bank, Romanian Business Consult, Total Soft, Vetro.

Înainte de a se alătura Societății Design Thinking, pe parcursul a peste 14 ani petrecuți în unele dintre cele mai mari companii de media/branding/PR și publicitate din România, Alina, împreună cu echipele sale, a creat și implementat campanii de PR/publicitate premiate și evenimente complexe atât pentru companii locale, cât și pentru unele globale, precum Colgate-Palmolive, Lidl, Mercedes-Benz sau Unilever.

În prezent, ea este și lector la The Entrepreneurship Academy, predând ”Service Design and Innovation” și, de asemenea, mentor pentru Founder Institute, cel mai mare accelerator de pre-seed din lume.

Workshop - design thinking

Cum poți rezolva probleme prin design thinking?

Design Thinking este un set de principii, dar și un proces structurat care te ajută să defineşti şi să rezolvi probleme.

Fondatorii pot folosi design thinking ca o metodologie axată pe dezvoltarea produselor, serviciilor și proceselor și poate fi aplicată pentru dezvoltarea business-urilor lor.

Design Thinking a apărut în urma analizei proceselor cognitive din domenii precum Inginerie, Design Industrial, Chimie, Psihologie, Antropologie, Filosofie, Arhitectură, Urbanism, Management, Business şi Economie.

Potrivit designerului Tim Brown, fondatorul IDEO (cel care a preluat acest concept și l-a făcut popular) Design Thinking “este o abordare a inovaţiei, centrată pe oameni, care se inspiră din arsenalul designerilor pentru a integra nevoile oamenilor, posibilităţile tehnologice şi cele necesare pentru succesul unui business”.

Alina Bălan va fi prezentă în prima zi a taberei de antreprenoriat Startup Elites 2023, joi, 12 octombrie, la un workshop de 3 ore, în intervalul 15:15 - 18:10. Mentorul de design thinking va oferi participanților resursele și uneltele pe care le pot folosi atât în provocările din tabără, cât și în dezvoltarea business-ului lor. 

 

Ce vei mai învăța la tabăra de antreprenoriat Startup Elites 2023? 
  • Understanding & preparing for growth 
  • Marketing strategy & branding 
  • The best financing options for your business 
  • Creșterea eficienței prin empatie
  • Teamwork & leadership 
  • Digitalization 
  • Story time - povești despre business direct de la antreprenori români

Înscrie-te gratuit la tabăra Startup Elites 2023.


Proiectul „Antreprenori” este susținut de ING Bank, partener de creștere pentru afacerile locale. Într-un context dinamic și încă incert, ING oferă predictibilitate, prin instrumentele financiare potrivite, si sprijină dezvoltarea sustenabilă a afacerilor din România, pentru a ajunge la nivelul următor.



Citeste si