Cele mai bune seriale Netflix în luna decembrie: la ce să te uiți

Netflix a anunțat care vor fi cele mai bune seriale și filme care vor fi disponibile în platformă în luna decembrie. Nu veți avea timp să vă plictisiți.

Unele dintre cele mai bune seriale disponibile la momentul actual sunt produse de Netflix, iar luna decembrie vine cu multe surprize pentru cei care își petrec serile în fața televizoarelor. Netflix și-a anunțat ”oferta” pentru ultima lună a anului, iar noi am făcut o scurtă selecție, întreaga listă fiind disponibilă la finalul articolului. 

Cele mai bune seriale Netflix în luna decembrie

Bill Nye Saves The World, sezonul 2. Unul dintre cele mai distractive seriale, dar și o producție din care poți învăța multe lucruri, este Bill Nye Saves The World, iar sezonul al doilea va fi disponibil curând. ”După dezbateri despre încălzirea globală, roboți și alimente modificate genetic, Bill Nye e gata de un nou sezon. Premiat cu Emmy, el invită în fiecare episod experți și persoane celebre în laboratorul său pentru a discuta diverse teme științifice”.

Dark, sezonul 1. Probabil unul dintre cele mai bune și mai așteptate seriale Netflix din luna decembrie este Dark, un thriller care vă va ține pe marginea canapelei pe durata celor 10 episoade. ”Patru familii caută cu disperare răspunsuri privind dispariția unui copil. Eforturile lor de a găsi vinovatul scot la iveală păcatele și secretele unui orășel”.

Manhunt: Unabomber. Dacă v-a plăcut Mindhunter, unul dintre cele mai bune seriale Netflix din ultima perioadă, trebuie să urmăriți și Manhunt: Unabomber. Inspirat după o poveste reală, serialul are o distribuție de excepție. Cu toate că nu este o producție originală Netflix, o recomandăm cu plăcere. ”Având puține indicii, dar și o populație tot mai panicată, FBI-ul apelează la un nou gen de psiholog criminalist care să ajute la prinderea lui Unabomber”.
Cele mai bune filme pe Netflix

BRIGHT. Această producție originală Netflix îl aduce în rolul principal pe Will Smith și se anunță un film foarte distractiv, mai ales pentru pasionații genului Fantasy. ”Bright, primul blockbuster Netflix, are loc într-un prezent alternativ, în care creaturi magice trăiesc printre noi. Doi polițiști din L.A. intră în această luptă, unul dintre ei fiind chiar Will Smith.”

Captain America: The Winter Soldier și Doctor Strange. Fanii universului cinematic Marvel au motive de bucurie în luna decembrie. Captain America: The Winter Soldier și Doctor Strange vin pe Netflix în curând.

Christmas Inheritance. O producție originală Netflix, filmul se anunță perfect pentru perioada sărbătorilor. ”Înainte ca Ellen Langford să poată moșteni afacerea cu cadouri a tatălui ei, ea trebuie să livreze o felicitare specială de Crăciun partenerului tatălui ei, în Snow Falls. Când o furtună de zăpadă o blochează la hanul din orășel, e forțată să muncească și, între timp, descoperă dragostea și adevărata semnificație a Crăciunului”.

 



Citeste si