Articolul acesta a apărut în secțiunea „Nota redacției” din newsletter-ul start-up.ro de marți, 26 iulie. Puteți să vă abonați la newsletter aici.

Ăsta nu e un ”adio”, dar e felul meu de a-ți spune că nu vei mai primi scrisori de la mine aici. Asta nu înseamnă că nu mă voi gândi la tine - fie că ești proaspătul fondator al următorului unicorn - cel care pune România pe harta internațională, antreprenorul-Atlas - cel care ține economia în spate cu IMM-ul său, managerul magnific - cel care-i mulțumește atât pe investitori cât și pe angajați.

Ăsta nu e un ”adio”, dar e un mod de a te anunța că pentru mine e timpul pentru o pauză. Asta nu înseamnă că nu mă mai bazez pe reziliența ta, pe abilitatea ta de a muta munții din loc pentru a-ți împlini viziunea, asta nu înseamnă că nu rămâi o inspirație pentru mine - pentru toți cei din jurul tău.

Ăsta nu e un ”adio”, dar așa știu eu să-ți spun că voi începe o nouă aventură. Dar asta nu înseamnă că drumurile noastre nu se vor mai intersecta, ci doar că nu știu exact cum, pentru că nu am un drum clar în față, ci doar idei, țeluri și sute de posibilități. Dar mă voi interesa în continuare de tine, de drumul tău, de ideile, țelurile și posibilitățile tale, căci te-am luat drept exemplu în ultimii ani și nu m-ai ghidat greșit.

Ăsta nu e un ”adio”, dar e un ”să ne auzim cu bine”.

Ăsta nu e un ”adio”, ăsta e un mulțumesc.

Cu recunoștință,

Tavi