Doar câteva zile până la conferința PROW din 18 octombrie, la Timișoara

Timișoara se pregătește să devină centrul inovației și tehnologiei pe 18 octombrie, odată cu conferința PROW. Evenimentul reunește peste 25 de speakeri de top din domeniile tehnologiei și product development, alături de peste 600 de participanți și 14 startup-uri inovatoare, pregătite să împărtășească idei, soluții și oportunități.

Conferința PROW se desfășoară pe două scene dedicate, abordând teme variate precum: produse digitale, tehnologie, marketing, design, blockchain și business.

În plus, zona de Startup Expo va găzdui 14 startup-uri din diverse industrii, unde participanții pot descoperi ultimele tendințe și inovații din ecosistemul antreprenorial.

Evenimentul nu se limitează doar la ziua conferinței. Între 14 și 18 octombrie, vei putea participa la o serie de evenimente-satelit, de la prezentări interactive până la întâlniri de networking gândite să stimuleze colaborarea.

Acest program extins îți oferă oportunități valoroase de învățare și conectare într-un mediu dinamic, propice pentru dezvoltarea afacerilor în tehnologie.

Ultimele zile pentru bilete, categoria Regular, la PROW

Prow nu este doar o conferință; este un loc unde poți învăța de la experți de top, dar și un spațiu în care să te implici activ în afaceri și să construiești relații cu peste 600 de participanți care împărtășesc aceleași interese.

Nu rata șansa de a fi parte din acest eveniment! Achiziționează-ți biletul la un preț bun până pe 13 octombrie, ora 23:59, accesând website-ul oficial.

Prow Conference este realizat cu sprijinul partenerilor: Rockstar: The Access Group, Haufe Group, Gold: Enovatika, Orange, Stripe, Tremed Publicis Sapient, Starter: Aci Worldwide, Bosch, Opswat, Unifiedpost, Everseen. Eveniment susținut de Radio Guerilla.



Citeste si