Hands On Huawei MateBook X Pro - interesant și cu inovații

Huawei vrea să intre și pe piața laptopurilor, iar Huawei MateBook X Pro arată că firma chineză are idei foarte bune. Noi am pus mâna pe laptop pentru a vă oferi o primă impresie.

Cu un corp din aluminiu, laptopul Huawei MateBook X Pro are un design ultraportabil și foarte atrăgător. Cântărește 1,33 kg, iar în cel mai subțire punct are o grosime de numai 4,9mm, ajungând până la 14,6mm.

Sub capac se află un display lipsit de margini cu diagonală de 13,9 inch și raport de aspect 3:2. Folosind acest format, cei de la Huawei au reușit să folosească 91% din suprafața superioară pentru ecran. Vorbim despre un panou tactil cu rezoluție 3000:2000, luminozitate de 450 nits, contrast 1500:1 și capacitatea de a reda 100% din gama sRGB. Acest raport e destul de straniu pentru filme, de exemplu, pentru că e foarte pătrățos.

Dar ecranul e un plus, aduce aminte de modelele de la Dell. De asemenea, amprenta a fost integrată foarte interesant în butonul de pornire, având alimentare separată, ceea ce oferă autentificare instantanee.

Camera web a fost introdusă într-un buton fizic ce se ridică pentru a fi activată. Ea poate fi închisă prin închiderea butonului, o opțiune bună de securitate.

Per total, acest laptop e unul care ne-a atras atenția și l-am folosi, iar prețul pornește de la 1.500 de euro pentru varianta cu Intel Core i5, 8 GB de RAM și 256 de GB capacitate de stocare, nivel de MacBook, ceea ce va fi complicat de vândut de Huawei, un nume nu atât de asociat cu astfel de dispozitive.



Citeste si