Honor anunță viitorul flagship Magic 7 cu funcții AI și performanță mai bună

HONOR a anunțat la Summitul Snapdragon 2024 că plănuiește să dezvolte un ecosistem AI-First cu viitorul telefon Magic 7.

Honor a prezentat pentru prima dată viitorul flagship Honor Magic 7 pe scenă la Summitul Snapdragon 2024 și odată cu acesta și noile funcții AI care vor fi incluse pe acesta. 

Pe scenă au fost prezentate funcții care vor fi disponibile pe seria Magic7, inclusiv primul agent AI integrat pe dispozitiv într-un ecosistem deschis și prima redare grafică NPU în timp real pentru jocurile mobile. Brandul a arătat imagini în premieră cu noul flagship.

 

Seria HONOR Magic7 va debuta cu primul agent AI din industrie integrat pe dispozitiv într-un ecosistem deschis. În baza unui simplu text sau mesaj vocal, agentul AI poate comanda mâncare. Mai mult, cu permisiunea utilizatorului, poate învăța din obiceiurile acestuia pentru a lua decizii inteligente, de exemplu dacă utilizatorul preferă cafeaua cu lapte de cocos, agentul va comanda automat această opțiune.

De asemenea, poate identifica și anula abonamentele nedorite printr-o simplă comandă, eliminând astfel granițele dintre aplicații și servicii. Agentul AI poate asista utilizatorul într-o varietate de activități, de la planificarea călătoriilor și rezervarea biletelor, până la programarea calendarului, gestionarea notificărilor și transferul de fișiere între aplicații. Agentul AI va fi disponibil pe umătoarea actualizare de sistem odată cu lansarea Magic 7.,

Honor Magic 7 - performanță în jocuri cu AI

Viitorul smartphone din seria Magic7 va aduce, pentru prima dată, AI generativ integrat pe dispozitiv pentru jocuri, alimentat de calcul NPU. Noua serie va introduce prima randare grafică AI în timp real din industrie pentru jocurile mobile. În comparație cu alte smartphone-uri, soluția HONOR reduce încărcarea GPU-ului, ducând la scăderea temperaturii dispozitivului și la o experiență de joc mai bună, cu o calitate superioară a imaginii. 

Mai multe informații urmează să fie dezvăluite la evenimentul de lansare HONOR Magic7 Series China din 30 octombrie 2024.

 



Citeste si