Se va numi iPhone XR, nu iPhone 9: numele, scăpat chiar pe site-ul Apple cu numai câteva ore înainte de lansareii

Numele iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR au fost confirmate înainte de lansare chiar de către Apple.

iPhone XS, iPhone XS Max și (acum știm sigur) iPhone XR sunt, probabil, cele mai anticipate smartphone-uri ale acestei jumătăți de an și zvonuri au circulat din zeci de surse și pe zeci de subiecte. Înainte de lansarea noilor iPhone-uri, le-am adunat pe toate, iar unele dintre ele se confirmă cu câteva ore înainte de prezentarea oficială, altele se infirmă. 

Numele noilor iPhone-uri, subiect de dispută internă la Apple

Cele mai multe zvonuri, auzite încă din prima parte a anului, fac referire la numele dispozitivelor. Am auzit diverse variante până acum și există surse apropiate companiei care au declarat că Apple a avut probleme cu numele. E ciudat că gigantul nu și-a dat seama că ar putea fi problematic pe termen lung să lansezi iPhone 8 și iPhone (X) 10 în cadrul aceluiași eveniment.

Până de curând, credeam că numele vor rămâne acestea: iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XC. iPhone XC ar fi urmașul lui iPhone 8 (deci iPhone 9), iPhone XS ar fi urmașul lui X, iar iPhone XS Max ar fi varianta Plus a lui XS. 

Totuși, Apple a venit să contrazică pe toată lumea cu numai câteva ore de evenimentul oficial. 

Nu e iPhone 9, nici iPhone XC - e iPhone XR

Cei de la allthings.how au descoperit, în codul sursă al site-ului Apple, o serie de informații importante. Aflăm de la ei că în seara aceasta Apple va prezenta, într-adevăr, trei smartphone-uri: iPhone XS și XS Max, dar și iPhone XR. 

Așadar, urmașul lui iPhone 8 nu se va numi nici iPhone 9, nici iPhone XC, ci iPhone XR. 

Rămâne ca pe site-ul Apple să mai apară și informații oficiale despre prețul iPhone XS, XS Max și XR și deja compania nu va mai avea ce să prezinte la eveniment.



Citeste si