LG Artcool Gallery: când aparatele de aer condiționat nu doar fac „cool”, ci și arată cool

LG Electronics anunță lansarea locală a noilor modele de aer condiționat din 2024. Noile soluții de climatizare de la LG din gamele Artcool Gallery și Dualcool nu doar că fac răcoare în cameră, dar și arată bine, ca niște piese de design

Cu un ecran LCD Full HD de 27 inchi, mărginit de o ramă din lemn, Artcool Gallery creează impresia unei opere de artă înrămate, mai degrabă decât a unui aparat de aer condiționat. Designul modern transformă aparatul de aer condiționat într-un element decorativ care reușește să se armonizeze cu orice spațiu, mulțumită display-ului personalizabil ușor de utilizat. 

Cu ajutorul aplicației LG ThinQ1, utilizatorii pot afișa pe ecranul aparatului o gamă largă de conținut, de la imagini simple sau lucrări celebre care să completeze designul locuinței, la fotografiile preferate din telefon pentru o notă de personalitate. În plus, LG Artcool Gallery le permite utilizatorilor să își extindă experiența de diverstiment acasă prin funcția de Mirroring, prin care pot urmări conținutul de pe smartphone direct pe ecranul aparatului de aer condiționat. 

Pe lângă performanța de răcire, noile aparate de aer condiționat de la LG vin cu un ecran suplimentar complet care asigură o vedere intuitivă asupra temperaturii, datei și orei. În plus, pot fi gestionate cu ușurință datorită telecomenzii inteligente incluse sau prin intermediul aplicației mobile care le permite utilizatorilor să aleagă setările preferate, dar și să controleze starea aparatului în timp real și să monitorizeze temperatura camerei, umiditatea, consumul de energie și calitatea aerului, totul de la distanță. 

Aparatele au o eficiență energetică A++/A+ și asigură o răcire uniformă mulțumită fluxului de aer în 3 direcții. Aerul rece este distribuit prin partea stângă, dreaptă și inferioară a cadrului. Totodată, indiferent de poziția față de aerul condiționat, persoanele aflate în încăpere nu mai trebuie să se îngrijoreze în privința aerului puternic deranjant mulțumită fluxului de aer indirect care asigură o distribuție uniformă a aerului, oferind utilizatorilor o senzație confortabilă. 

LG Artcool Gallery contribuie, de asemenea, la crearea unui mediu interior pe cât de liniștit, pe atât de confortabil, funcționând la un nivel de zgomot de până la 20 de decibeli, închizându-și paleta inferioară și intrând în modul sleep pentru a nu deranja sau întrerupe odihna utilizatorilor.

Aparatele au un mod numit Freeze Cleaning, care folosește gheața topită pentru a spăla praful și contaminanții care provoacă mirosuri, sunt reduse până la 99% dintre bacteriile Pseudomonas. Pentru a menține calitatea aerului, funcția Auto Clean+5 se activează automat după utilizarea aparatului de aer condiționat pentru a detecta și îndepărta umezeala. Utilizatorii pot regla volumul de aer pentru o uscare mai rapidă și mai puternică sau pentru o funcționare mai silențioasă. 

LG DUALCOOL 2024 

Noul model Dualcool din 2024 are cele mai recente tehnologii de climatizare LG, inclusiv funcțiile Soft Air, Auto Cleaning  și Freeze Cleaning  care sporesc confortul întregii familii.  Încorporând sistemul inovator DUAL Vane™, aparatul de aer condiționat LG Dualcool emite aer cald sau rece în mai multe direcții pentru a oferi un control optim și eficient al temperaturii. În plus, noul model utilizează senzorul Human Detection Sensor, care detectează distanța dintre aparatul de aer condiționat și persoanele aflate în încăpere și își ajustează modul de flux de aer (direct sau indirect) în funcție de aceasta. Utilizatorii pot ajusta setările senzorului astfel încât, în funcție de apropierea lor de unitatea interioară, LG Dualcool să producă un flux de aer direct sau indirect. 

Echipat cu compresorul Dual Inverter Heat Pump, eficient și fiabil, aparatul de aer condiționat de la LG are un indice de eficiență energetică UE de A+++6.

O altă soluție de reducere a costurilor de funcționare este prin activarea senzorului din Dualcool care pune automat aparatul de aer condiționat în modul de economisire a energiei dacă nu sunt detectate persoane în locuință. De asemenea, funcția de detectare a ferestrelor deschise poate preveni risipa de energie, activând modul de economisire a energiei dacă temperatura din încăpere crește sau scade brusc. 

 



Citeste si