Site-ul care te ajută să pleci în vacanță fără să renunți la muncă

Cum ar fi să poți să îți iei o vacanță în care să poți și munci? Mulți antreprenori se întreabă cum să îmbine libertatea unor zile libere cu munca. Am descoperit un site recomandat numit Coworkations care oferă excursii în care poți să te distrezi, dar și să muncești.

Așa cum îi zice și numele, Coworkations e un site care aduce în același loc oportunitățile de vacanță, coworking și distracție. E un site care pune la un loc comunități care organizează excursii de coworking în toată lumea, pe modelul Hacker Paradise. Poți să-ți iei o vacanță pe un vapor și să muncești cu alți antreprenori sau să te duci în junglă și să ai și spațiu de coworking cu internet.

E o metodă bună pentru cei workaholici de a se relaxa, dar și de a continua munca într-un loc mai frumos. Am descoperit excursii în Chile, Nepal, Bali, Iran, Peru sau Spania, pentru toate bugetele.



Nu toată lumea-și permite o asemenea oportunitate. Dacă ai început să lucrezi la un startup, nu te apuca să pleci în vacanțe scumpe. Dar dacă tu consideri că e cazul să iei o pauză după câțiva ani de muncă, dar să nu pierzi legătura cu jobul, atunci astea sunt tipuri diferite de vacanțe.

De exemplu, o excursie Hacker Paradise de pe site spune și care este demografia grupurilor. Și poți descoperi că vei merge cu developeri, designeri, antreprenori și scriitori.



Citeste si