Sonos Arc Ultra - un nou soundbar pentru un sunet mai bun în home cinema

Sonos anunță lansarea noului soundbar premium, Sonos Arc Ultra, care introduce tehnologia numită Sound Motion. Această tehnologie reduce dimensiunea transductorului în timp ce amplifică basul și deschide calea spre noi funcții audio, unde un sunet mai puternic și mai bun poate fi oferit de către produse compacte.

Noul Arc Ultra oferă de până la două ori mai mult bas față de predecesorul său și o noua experiență audio spațială 9.1.4, totul într-un design elegant și sofisticat.

Sonos Sub 4 - noui subwoofer și aplicație regândită

De asemenea, Sonos prezintă și Sonos Sub 4, următoarea generație de subwoofer cu design nou și componente care vor îmbunătăți experiența de vizionare a filmelor, serialelor și a multor altor producții cu ajutorul unui bas răsunător 

De asemenea, Sonos continuă să îmbunătățească constant noua aplicație și lansează un nou update software odată cu lansarea lui Arc Ultra și Sub 4.

Performanța aplicației este așteptată să depășească performanța celei vechi în anumite privințe – identificarea sistemului, instalarea de noi dispozitive și abilitatea de a interconecta dispozitive Sonos.

Pentru utilizatorii existenți Sonos, update-ul va oferi 90% dintre funcțiile care lipsesc, iar update-urile vor continua în mod constant. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina comunității Sonos.

Arc Ultra - soundbar pentru un cinema acasă

Soundbar-ul Arc Ultra oferă bas amplificat, sunet extraordinar cu suport pentru Dolby Atmos și o funcție avansată de Speech Enhancement, care asigură mai mult control – totul într-un design elegant care se integrează cu decorul locuinței tale și completează televizoarele mari.

  • Cu o arhitectură complet nouă, acesta dispune de 14 difuzoare proiectate de Sonos, printre care un woofer Sound Motion și un grup de tweetere cu ghiduri de undă la ambele capete pentru a oferi o experiență audio spațială 9.1.4. Trueplay ajustează automat sunetul pentru a se potrivi perfect cu spațiul camerei, iar acum este disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android.
  • Arc Ultra maximizează claritatea vocală, astfel încât dialogul să fie mai ușor de urmărit. Noua funcție avansată Speech Enhancement permite alegerea nivelul preferat de claritate a dialogului direct din aplicația Sonos.
  • Arc Ultra este produsul unor colaborări importante cu producători și creatori de filme cunoscuți, precum Chris Jenkins și Onnalee Blank, pentru a optimiza Arc Ultra pentru conținutul Dolby Atmos și pentru a dezvolta o experiență audio de studio care rivalizează cu sistemele de sunet profesionale.
  • Arc Ultra permite accesarea rapidă a sunetului cinematografic printr-o simplă conexiune HDMI eARC și este ușor de controlat prin telecomanda televizorului, aplicația Sonos, Sonos Voice Control sau Amazon Alexa. Comenzile tactile sunt discret integrate într-o margine specială din spatele soundbar-ului, pentru a minimiza distragerile vizuale. Cu Bluetooth line-in, soundbar-ul oferă multiple opțiuni de streaming, fie că este vorba de ascultarea unui podcast sau de pregătirea unui playlist înainte de sosirea invitaților. 
Sonos Sub 4 - subwoofer modernizat

Sub 4 face parte din următoarea generație de subwoofere, care oferă un bas pe care utilizatorii îl pot simți și care transformă experiența home theater pentru a aduce utilizatorii mai aproape de conținutul preferat. 

  • Utilizatorii pot simți fiecare sunet cu ajutorul wooferele duale personalizate care generează frecvențe joase dinamice și profunde pentru a îmbunătăți experiențele de divertisment. Fără bruiaje – ambele woofere Sub 4 sunt orientate spre interior pentru a crea un efect de anulare a distorsiunii.
  • Fiind cel mai avansat subwoofer Sonos de până acum, Sub 4 include mai multă putere de procesare și memorie, precum și noi radiouri WiFi pentru o conectivitate mai bună, astfel încât utilizatorii nu vor rata niciun sunet.
  • Sub 4 are o formă elegantă care păstrează o mare parte din estetica predecesorului său, cu un finisaj mat în alb și negru și un profil care este ușor de ținut în poziție verticală, așezat pe o parte sau poziționat sub canapea. De asemenea, Sub 4 vine într-o formă mai sustenabilă datorită eforturilor de dematerializare și reducerii cu aproape 50% a consumului de energie în modul inactiv.
  • Sub 4 adaugă mai mult dramatism filmelor și serialelor atunci când este asociat cu soundbar-ul Arc Ultra, Arc sau Beam pentru frecvențe joase mai puternice. În plus, Sub 4 permite asocierea a două subwoofere pentru un bas mai puternic care intensifică fiecare scenă și melodie, fiind compatibil cu generațiile anterioare de Sub.

Arc Ultra și Sonos Sub 4 vor fi disponibile începând cu 29 octombrie 2024 la un preț recomandat de 4.999 de lei, respectiv 4.499 de lei.



Citeste si