Sony lansează LinkBuds Fit, LinkBuds Open și boxa LinkBuds Speaker 

Sony lansează două perechi de căști numite Linkbuds Fit și Linkbuds Open. Cele Fit sunt ANC și cu dopuri, iar cele open au difuzoare cirulare cu gaură în mijloc pentru a lăsa zgomotul din jur să intre. Alături de cele două compania a prezentat și un difuzor mic, portabil capabil să preia automat sunetul din căști atunci când ajungi acasă.

Sony continuă seria de căști LinkBuds cu două noi modele, dar și cu un speaker bluetooth. Atât LinkBuds Fit cât și Open vin cu un sistem nou de prindere în ureche ce ar trebui să facă aceste căști compatibilite cu o varietate mai mare de urechi.

Sony LinkBuds Fit

LinkBuds Fit au dopuri și sunt destinate celor care au un stil de viață activ, care vor să blocheze lumea din jur. Acestea împrumută tehnologie de la căștile wireless de top ale japonezilor cu Dynamic Driver X și cu procesorul integrat V2, ce ar trebui să redea într-un mod cât mai fidel sunetul. Acestea au suport pentru DSEE Extreme ce recrează sunetul comprimat la o calitate hi-res.

 

LinkBuds Fit vor avea o autonomie de 5,5 ore de ascultate cu ANC activat cu un total de 22 de ore cu tot cu carcasă, iar o încărcare de 5 minute îți dă 60 de minute de ascultare. Ca și e modelele anterioare LinkBuds, și pe acestea le poți controla cu apăsări în zona obrazului/tâmplei, în loc să apeși pe cască. 

Aceste noi căști vor avea suport pentru comenzi vocale pentru redare muzică: hey, headphones play music sau pause music.

O altă funcție nouă se numește Background Music și astfel căștile împing sunetul spre exterior pentru a simula un mediu precum o cafenea, sufragerie etc. Ideea din spatele acestui mod este aceea de asculta muzică, dar cumva să nu fie foarte evident, ci undeva în background.

Sony LinkBuds Fit au un preț recomandat de vânzare de 200 de euro (aproximativ 1000 de lei)

LinkBuds Open

Acestea sunt căștile mai interesante în opinia mea, iar Sony când le-a introdus în februarie 2022 a fost un fel de vestitor a ceea ce urma să vină. Acum avem căști open back sau care lasă sunetul să pătrundă de la Xiaomi, Nothing, Huawei, Bose și alții. 

Acest nou model Sony promite un sunet și mai bun, o claritate și un volum mai ridicat. Vine cu același procesor integrat V2 și au suport pentru DSEE, deci nu Hi-res, dar la o calitate mai bună decât muzica de pe serviciile de streaming. 

Căștile promit o autonomie de 8 ore cu 22 de ore în total cu carcasa, iar 3 minute de încărcare asigură o redare de 60 de minute. 

Pentru ambele perechi Sony lansează accesorii precum huse, dopuri sau carcase, astfel încât să le poți combina după cum dorești.

Sony LinkBuds Open au un preț recomandat de vânzare de 200 de euro (aproximativ 1000 de lei)

LinkBuds Speaker

Acesta este un difuzor bluetooth care urmează aceeași linie de design ca și căștile și va fi disponibil pe alb/gri și pe negru. Are un look minimalist, potrivit pentru casă. Principalele funcții ale sale sunt faptul că pot prelua în mod automat muzica din căști, au microfon pentru apeluri și dock pentru încărcare. 

De exemplu, după ce ai venit de la alergare sau de la birou cu muzica în căști, aceeași muzică poate cânta automat în casă dacă dorești. Difuzorul detectează telefonul, apoi cântă automat după ce căștile au fost puse în carcasă. Toate produsele, inclusiv acesta, sunt bluetooth multipoint ceea ce înseamnă că se pot conecta la două dispozitive în același timp.

Deci dacă cineva te sună poți răspunde și vorbi direct de pe boxă, dacă dorești. Acesta vine cu un dock unde se poate încărca, dar are și port USB-C separat pentru încărcare. Poți împerechea două difuzoare pentru sunet stereo și autonomia promisă este de 25 de ore la volum 23, iar 10 minute de încărcare asigură 70 de minute de redare.

Sony LinkBuds Speaker au un preț recomandat de 160 de euro (aproximativ 800 de lei)



Citeste si