Spațiile Impact Hub Bucharest se redeschid. Măsurile pentru chiriași

De luni, 18 mai, Impact Hub îsi reia pe deplin activitatea în toate cele trei locații din București. Membrii comunității vor avea acces la spații de lucru sigure și la servicii care să le ofere confort în business, în conformitate cu regulile stabilite de autorități.

Cele trei spații – Impact Hub Universitate, Impact Hub Timpuri Noi, Impact Hub Floreasca – vor fi deschise permanent, ca și până acum, și sunt disponibile pentru vizitatori de luni până vineri, în intervalele 9-18.

“Noile birouri” și-au păstrat spațiile  însă numărul stațiilor de lucru a fost redus în aceeasi încăpere pentru a respecta distanță fizică recomandată. Ce măsuri au fost luate?

  • Curățarea frecventă a spațiilor și dezinfectarea completă a biroului în fiecare săptamână;
  • Dispozitive cu produse pentru dezinfectare a mâinilor instalate în punctele cele mai expuse traficului;
  • Acces sigur în clădire prin sisteme de check-in și de screening obligatorii la intrarea în spații;
  • Distanță minimă între birouri, de 1.5 metri;
  • Introducerea elementelor touch-free în spațiile de birou si de socializare pentru a reduce cât mai mult contactele multiple.

“­Noul birou” Impact Hub va pune întotdeauna în fruntea activității spiritul de comunitate și de colaborare. În ciuda distanței fizice, rămânem o echipă! Am luat și vom continua să luăm toate măsurile pentru o revenire în siguranță la lucru și pentru o reconectare cu mediul antreprenorial, inovativ, cu echipe din toate domeniile, cu startup-uri și idei creative. Niciunul dintre noi nu face parte din problemă, dar cu toții putem face parte din soluție, a declarat Vlad Craioveanu, Managing Partner Impact Hub Bucharest.

Relaxarea restricțiilor vine la pachet cu multe reguli ce trebuie respectate de mediul de afaceri pentru a-și relua activitatea. Impact Hub Bucharest vine în sprijinul antreprenorilor, a firmelor mici,mijlocii sau mari pentru a le scăpa de poveri administrative și a le ajuta să-și eficientizeze business-ul.

Astfel, a implementat măsuri concrete ce vizează:
  • O mai mare flexibilitate a tipului de abonament: “plătești ce consumi”, ceea ce permite o planificare mai ușoară a activității, a numărului de ore și de oameni, și o eficientizare a costului;
  • O mai mare flexibilitate a duratei contractuale pentru clienți: fără durată minimă în cazul abonamentelor individuale in zonele de open space; durata de minimum 1 an în cazul contractelor pentru birouri private;
  • Gestionarea problemelor administrative prin facturi lunare, implementarea de costuri fixe cu toate serviciile necesare incluse.  

 



Citeste si