HTC U11, disponibil la operatori. Alte trei telefoane HTC pe care merită să le cumperi

HTC U11, noul vârf de gamă al companiei taiwaneze, este disponibil în oferta Orange. Dacă ești interesat și de alte modele de telefoane HTC, am pregătit o listă scurtă.

Despre HTC U11 am scris imediat după lansarea oficială și i-am făcut și un articol de tip hands on. HTC U11 este un telefon mare cu un display de 5,5 inci și rezoluție QHD. Sub el se ascunde un procesor Snapdragon 835, de ultimă generație, dar și 4GB memorie RAM. 

Camera foto principală este, potrivit publicației de specialitate DxOMark, cea mai bună de pe piață la momentul actual și are un senzor de 12MP cu tehnologie UltraPixel, stabilizare optică a imaginii și HDR în timp real. Funcția Edge Sense este, totuși, cea care aduce elementul de "inedit". 

Edge Sense este numele dat de HTC tehnologiei sensibile la presiune care este încorporată în marginile telefonului. HTC U11 este un telefon pe care îl poți strânge pentru a activa diverse funcții. Este o funcție pe care nu am mai văzut-o la alte dispozitive, dar pare destul de utilă și de ușor de folosit. Edge Sense simte când strângi scurt, dar și când strângerea e mai lungă și poți seta câteva acțiuni predefinite în funcție de strângere. Poți face o captură de ecran, poți face o poză, poți activa lanterna fără să aprinzi ecranul. Tehnologia funcționează și pe sub apă, deci utilizatorii vor putea face fotografii, chiar dacă display-ul capacitiv nu poate funcționa atunci când e ud, iar cei de la HTC au și o aplicație specială care permite folosirea Edge Sense și în aplicații terțe. 

HTC U11 este disponibil la precomandă la Orange și vine la pachet cu o brățară de fitness Under Armour. Și clienții Vodafone pot beneficia de aceeași ofertă. HTC U11 este disponibil la precomandă și la eMAG. Dacă HTC U11 nu te atrage, dar ești fan HTC, noi îți recomandăm și alte trei telefoane ale companiei taiwaneze. 

Telefoane HTC la prețuri bune 

HTC Desire 10 Lifestyle este cel mai ieftin telefon HTC din lista noastră. Are un display HD de 5,5 inci și un procesor Snapdragon 400. Memoria RAM este de 2GB, iar spațiul de stocare este de 16GB. Specificațiile nu sunt spectaculoase, dar performanțele sunt decente. HTC Desire 10 Lifestyle are camere foto de 13 și 5MP și baterie de 2700 mAh. Îl poți cumpăra de aici. 

HTC U Play este un telefon dedicat celor care apreciază designul HTC U11, dar nu sunt dispuși să plătească atât de mult pentru restul specificațiilor. HTC U Play este un telefon cu specificații mai mult decât decente. Are un display de 5,2 inch cu rezoluție full HD, un procesor cu opt nuclee produs de Mediatek și 4GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 64GB, iar camerele foto sunt ambele de 16MP. Găsești mai multe informații despre telefon aici.

HTC 10 este vârful de gamă de anul trecut și are un preț foarte bun, având în vedere specificațiile. HTC 10 are un design metalic elegant, un display QHD de 5,2 inch. Procesorul este un Snapdragon 820, iar memoria RAM este de 4GB. Spațiul de stocare este de 32GB, iar camera foto este printre cele mai bune de pe piață, chiar și la momentul actual, și are 12MP. Poți cumpăra HTC 10, la un preț foarte bun, de aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. 



Citeste si