UrbanAir introduce servicii de sharing de la Pony și Teleport

UrbanAir, un serviciu ce integrează toate soluțiile de shared mobility, introduce posibilitatea de a folosi servicii de tip sharing de la mai mulți furnizori, având un singur cont UrbanAir.

Odată cu actualizarea aplicației, utilizatorii din România pot conduce toate mașinile de la Pony și Teleport și au nevoie doar de crearea unui cont UrbanAir.

Aplicația integrează și alte servicii, atât în România, cât și în alte țări, pe care le pot folosi în mod similar cu un cont unic sau cu conturile conectate disponibile la furnizorii parteneri.

Cu ajutorul aplicației UrbanAir, utilizatorii își optimizează deplasările cotidiene prin folosirea tuturor soluțiilor de tip shared, cum ar fi trotinete, biciclete, car sharing, scutere electrice și multe altele, toate dintr-o singură aplicație. Pentru 2021, UrbanAir anunță dezvoltarea aplicației prin integrarea unei modalități mai facile și eficiente de utilizare a serviciilor de car sharing cu un cont unic de acces. 

UrbanAir vine în sprijinul conceptului de Smart City sustenabil, în linie cu inițiativele Primăriei de dezvoltare a infrastructurii de mobilitate alternativă, de reducere a emisiilor CO2 și cu descurajarea folosirii mașinilor individuale - toate prin promovarea unor alternative mai bune de deplasare urbană.

UrbanAir a fost lansată cu noua opțiune de eficientizare a mobilității, în versiune public beta, în luna martie, în România și Israel. Este, totodată, disponibilă în alte 60 de orașe mari din lume, cu suport pentru 150 de furnizori. Aplicația este disponibilă pe iPhone, Android și App Gallery pentru telefoanele Huawei. 

”De fiecare dată când vorbim de un oraș smart nu putem ignora una dintre cele mai mari nevoi: mobilitatea. Tocmai de aceea, odată cu UrbanAir, noi am pornit de la o viziune dorită de noi toți: #UnOrasPentruOameni. Suntem încrezători că într-un viitor nu foarte îndepărtat gradul de utilizare a mașinilor personale în centrele urbane va scădea considerabil și va fi înlocuit de un mix de soluții de mobilitate publică și privată. Cum ar arăta Bucureștiul, de exemplu, dacă nu am mai deține mașini personale? Impactul asupra sănătății și veniturilor noastre ar fi imens și imediat sesizabil. Ne bucurăm deja de sprijinul partenerilor din mediul privat și avem nevoie de deschidere, înțelegere și suport din partea primăriilor și guvernelor pentru a oferi tuturor cetățenilor sprijin și infrastructură pentru folosirea soluțiilor de mobilitate sustenabilă”, a declarat Mihai Rotaru, fondator UrbanAir.

UrbanAir are scopul de a satisface, în special în contextul creat de pandemie, nevoile de deplasare din interiorul orașelor. Astfel, platforma oferă utilizatorilor cele mai bune variante de mișcare alternativă, adecvate în funcție de locul în care se află și destinație: bicicletă, trotinetă, mașină.

Aplicația este disponibilă gratuit pentru iOS în App Store și Android în Play Store, iar utilizatorii își pot face cont pe baza numărului de telefon. Aceștia pot vedea în timp real pe hartă toate vehiculele puse la dispoziție prin shared mobility din orașul în care se află.



Citeste si