Workshopuri în București și Cluj pentru viitorii angel investors

Echipa StepFWD, programul de accelerare ce își propune să ajute startupuri de tehnologie early-stage formate din echipe diverse să-și crească afacerile, organizează în cadrul programului o serie de workshopuri dedicate celor care vor să afle mai multe despre mecanismele din spatele investițiilor de tip Angel Investment.

Workshop-urile vor fi gratuite și sunt realizate cu sprijinul Startup Norway iar participanții vor beneficia de training-uri din partea specialiștilor Startup Norway. 

Workshopurile se vor desfășura în format hibrid – 11 martie 2024 online, 13 martie (fizic) la București și 15 martie (fizic) în Cluj Napoca și se adresează atât celor care deja au experiență în Angel Investment, cât și celor care sunt doar interesați de domeniu și vor să afle mai multe, ajutându-i să dobândească cunoștințele necesare pentru a deveni Angel Investors de succes.

Workshopul va fi condus de Janna Goncharova, Head of Scale Up Studio, Startup Norway.

Costul cursului este 800 de euro, dar grație unui grant oferit de Innovation Norway, acesta e oferit gratuit în acest an celor care vor fi selectați. Înscrierea se face aici, iar validarea participării se face în urma analizei formularului de aplicare.

StepFWD Together e un program dezvoltat de StepFWD în parteneriat cu Startup Norway printr-un grant oferit de Innovation Norway și cu sprijinul Bitdefender și Google for Startups, care își propune să ajute la dezvoltarea ecosistemului de startupuri din România prin promovarea diversității în componența echipelor și a beneficiilor pe care diversitatea, incluziunea și echilibrul le aduc atunci când sunt folosite pentru a genera idei inovatoare și pentru a aduce perspective diferite.

În peisajul dinamic al economiei din zilele noastre, startupurile joacă un rol crucial în stimularea inovației și a creșterii economice, iar Angel Investors se află printre susținătorii esențiali ai acestor afaceri emergente. Astfel, rolul acestor workshopuri este de a-i ajuta pe aceșția să aibă o imagina mai cuprinzătoare asupra universului investițiilor in startupuri. 

De ce să participați la workshop-uri?

-           Conectare cu experți în domeniu – locali și internaționali care vor împărtăși din experiența lor

-           Interacțiune cu startupuri care caută investiții – experiență practică, evaluarea potențialului acestora

-           Învățare colaborativă - colaborați cu alți investitori pentru a identifica startupurile cele mai promițătoare și pentru a vă rafina criteriile de investiții

-           Early Stage Due Dilligence – evaluarea riscului

-           Rolul unui Angel Investor – care sunt așteptările de la un investitor

Numărul de locuri este limitat, iar participanții vor fi selectați pe baza aplicației.



Citeste si