Monitoarele au rezoluție Full HD (1080p), profil subțire și spate cu suport pentru montare VESA. Acestea oferă unghiuri de vizualizare largi (178°), ceea ce garantează o reproducere a culorilor neschimbată chiar și la unghiuri mari de vizualizare.

Modelul de 21,5” 22B2H folosește un panou VA, în timp ce modelele de 23,8” 24B2XH și 27” 27B2H sunt echipate cu panouri IPS cu o reproducere excelentă a culorilor. Toate aceste monitoare au rată de refresh de 75 Hz.

Toate cele trei modele din seria B2 sunt echipate cu intrări VGA și HDMI, plus ieșire pentru căsti. Aceste caracteristici permit calculatoarelor vechi care incă folosesc VGA sa fie conectate.

Seria B2 de monitoare folosește tehnologia FlickerFree, care elimină pâlpâirea prin utilizarea curentului continuu în loc de PWM (Pulse Width Modulation) atunci când se ajustează nivelul de luminozitate. Această tehnologie previne durerile de cap și oboseală ochilor. În plus, în condiții de lumină scăzută, modul LowBlue reduce emisia monitorului de lumina albastră cu potențial dăunător.

Seria B2 de la AOC va fi disponibilă din luna februarie: AOC 22B2H la prețul recomandat de 469 lei, AOC 24B2XH la 519 lei și AOC 27B2H la 709 lei. Toate cele trei modele sunt potrivite pentru biroul oricărui utilizator ce este în căutarea unui monitor ce oferă un raport calitate-preț bun.