Compania clujeană Life is Hard a depășit, recent, pragul de 4.000 de utilizatori pe www.eOKEY.ro, platformă online de gestionare a activităților de business lansată în primăvara acestui an și adresată micilor antreprenori din România.

Pachetele gratuite de utilizare a eOKEY.ro oferite inițiativelor antreprenoriale în cele 7 luni de funcționare depășesc, astfel, 15.000 de euro.

“Ne-am dorit să punem la dispoziția antreprenorilor aflați la început de drum o soluție accesibilă și eficientă de management al afacerii și am dezvoltat platforma eokey.ro gândindu-ne la ei și luând în calcul nevoile lor specifice. Credem că e OKEY să faci business în România având soluțiile-în cazul nostru tehnice-potrivite și vom continua să le arătăm acest lucru și în lunile care urmează, prin noile module pe care le dezvoltam”, spune Erik Barna, CEO-ul Life is Hard.

Screen Shot 2016-10-06 at 14.37.37

Noutățile cu care compania vine pe piață sunt legate de noul modul de gestiune a stocurilor, care vine să completeze modulele de facturare și management deja existente în cadrul platformei eOKEY.ro. Acest nou modul va fi lansat la mijlocul lunii octombrie, iar până la finalul anului 2016 este oferit gratuit tuturor celor care doresc să îl utilizeze.

Cele mai utile funcționalități sunt considerate a fi notificările trimise automat clienților la emiterea facturilor, alertele de scadență și widget-urile care prezintă în timp real, în aplicație, “starea de sanatate” a afacerii.