Colaborarea dintre Mondly și OUP permite învățarea și testarea limbii engleze din 33 de limbi materne, inclusiv limbi mai puțin populare, cum ar fi daneza, persana sau ebraica.

Noul modul oferă acces la peste 3500 de întrebări diferite și 108 teste de progres în limba engleză pentru fiecare dintre limbile incluse în parteneriat.

Ca parte a acestui modul, Mondly va avea acum lecții bazate pe testele Oxford Practice Grammar și Oxford 3000.

De asemenea, conținutul oferit este aliniat nivelurilor de referință B2, B1 și A2 stabilite de Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL). Noile teste sunt integrate în categoriile preexistente din aplicația Mondly.

„Este un privilegiu să colaborăm cu o instituție de asemenea anvergură în istoria educației pentru a oferi conținut de cea mai înaltă calitate în aplicația Mondly”, a declarat CEO-ul Mondly, Alexandru Iliescu. „În prezent, peste 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume învață engleza, inclusiv peste 25% din utilizatorii noștri. Mondly și OUP sunt echipa ideală pentru a le oferi acestora sprijinul necesar pentru a-și atinge obiectele lingvistice.”

„Suntem încântați să colaborăm cu o companie inovatoare precum Mondly, care revoluționează continuu învățarea limbilor străine”, a declarat Harry Cunningham, Manager de Parteneriate și Inovare la Oxford University Press. „Îmbunătățirea educației din întreaga lume alături de parteneri prin furnizarea de conținut specializat, este fundamentală pentru îndeplinirea misiunii noastre.”

Mondly este o platformă online de învățare a limbilor străine utilizată de peste 60 de milioane de oameni din 190 de țări. Lansată în 2014, a urcat rapid în topul aplicațiilor mobile, ajungând pe locul 1 în educație în majoritatea țărilor europene, America Latină și Asia.

Mondly este prima aplicație care lansează experiențe VR și AR pentru învățarea limbilor străine cu recunoaștere vocală și chatbot. Mondly a fost, de asemenea, desemnată „Aplicația Anului” de către Facebook, „Cea mai Bună Nouă Aplicație” de către Apple și „Alegerea Editorului” de către Google Play.

Oxford University Press (OUP) este un departament al Universității din Oxford. Acesta duce mai departe obiectivul universității de excelență în cercetare și educație. OUP este cea mai mare editură universitară din lume cu cea mai răspândită prezență globală.