Îți place muzica românească? Nu cea de acum, evident. Aia bună, de altădată. De la baladele interbelice cântate prin mahalalele bucureștene până la formații rock precum Cargo sau Iris. Chiar și muzica anilor 90, deosebită plin simplitatea și candoarea sa. Există acum o aplicație care îți permite să asculți orice fel de muzică românească din perioada 1920-1990.

poza1

Electrorecord este o platformă de iOS care funcționează pe sistemul celor deja consacrate precum Spotify sau Zonga și îți oferă acces la o bibliotecă muzicală extrem de vastă. Poate ai chef de Gil Dobrică, Cristian Vasile sau chiar Horia Stoicanu. Există o sumedenie de genuri pe care le poți accesa. De asemenea, platforma este disponibilă și pentru web, aici.

poza2

Aplicația funționează pe bază de abonament lunar cu prețuri cuprinse între 5.99$ pentru o lună și 9.99$ pentru un an. După ce treci de acest pas poți descărca albume, melodii, sau întregi discografii ai artiștilor autohtoni de altă dată. Aplicația e ideală pentru nostalgici, sau pentru cei din diaspora cărora le e dor de casă și vor o felie de România la purtător.