Apple AirPods Max, după cum era de așteptat, au un design premium ce se potrivește în ecosistemul de produse hardware al gigantului din California. De asemenea, prețul reflectă asta, fiind unul ridicat la 549 de dolari. Precomenzile încep azi, iar livrările din 15 decembrie.

Căștile sunt disponibile în cinci culori: gri, argintiu, albastru, verde și roz. Acestea au difuzoare de 40 mm ce ar trebui să asigure o fidelitate bună a sunetului. Avem un buton pentru activarea anulării zgomotului de fundal și un alt buton ce seamănă cu cel de pe telefon pentru un control fin asupra volumului.

Sistemul de anulare a zgomotului elimină zgomotele prin utilizare a șase microfoane pe exterior, iar alte două microfoane pe interior. Cele două orientate spre interior măsoară ceea ce auziți pentru a anula distrageri suplimentare. Apple susține, de asemenea, că AirPods Max funcționează bine pentru apelurile vocale (chiar și în condiții de vânt puternic).

Banda care leagă cele două cupe este realizată din aluminiu și are un material textil cu găuri pentru o purtare mai confortabilă și o presiune redusă asupra capului. De asemenea, cupele ce acoperă urechile sunt realizate dintr-un material textil ce permite pielii să respire.

În ceea ce privește autonomia, Apple susține că acestea vor funcționa timp de 20 de ore, iar încărcarea se face prin Lightning, nu USB-C, din păcate.

Apple nu vine cu nimic revoluționar pe acest segment, însă integrarea bună în ecosistem ar putea face ca mulți clienți Bose, Sony sau Sennheiser să se întrepte către aceste AirPods Max.