Archos Oxygen 101 S și stația sa de andocare audio vor fi disponibile pentru achiziție în Europa începând din mai 2019, la prețul de 169 euro.

Archos Oxygen 101 S dispune de un ecran Full HD IPS de 10,1 inci, bun pentru filme sau pentru a asculta muzica în sufragerie sau în bucătăriile mai mari.

Tableta Archos Oxygen 101 S vine echipat cu un chipset deca-core 4G (MediaTek Helio X20), care oferă performanțe sporite și conectivitate completă. Este echipată de asemenea cu 3GB RAM și cu 32 GB ROM pentru cursivitate sporită și răspuns mai rapid în cazul oricărei sarcini trasate.

De asemenea, rulează cel mai nou sistem de operare de la Google, Android 9 Pie, alături de toate specificațiile sale noi care vizează sistemul de navigație, control screen-time, optimizarea bateriei și opțiuni de securitate. Bateria are 6.000 de miliamperi/oră.

Tableta Archos Oxygen 101 S se introduce foarte simplu în stația sa de andocare audio, doar cu ajutorul pinilor pogo, care oferă încărcare instantanee .

Datorită celor două difuzoare de 4 wați (împreună cu cele două radiatoare pasive), difuzează sunet extrem de clar.

Odată introdusă în stația de andocare, poți vorbi cu asistentul vocal de la Google și să primești știri, email-uri, evenimente, playlist-uri de muzică sau să controlezi iluminatul sau camerele de supraveghere din casă.

În plus, ARCHOS Oxygen 101 S include camera frontală și cameră dorsală funcționale, pentru apeluri video, un senzor de amprentă digital cu reacție foarte rapidă, împreună cu posibilitatea creării de diferite profiluri, pentru acces la conținut personalizat pentru părinți și pentru copii.

Tableta Archos Oxygen 101 S și stația sa de andocare audio vor fi disponibile în Europa începând cu luna mai 2019, la prețul de 169 euro. Tableta simplă va costa 150 de euro, așadar e o variantă bună cu pachetul audio inclus.