Obiectivul webinar-ului este de a sprijini mediul de afaceri românesc să crească eficiența proceselor interne și să adopte tehnologii inovatoare, explorând modul în care digitalizarea impactează pozitiv inițiativele antreprenoriale sau a companiilor mici și mijlocii. Pentru înregistrarea la webinar-ul Arggo Digitalks puteți accesa acest link.

Microsoft Dynamics 365 Business Central este una dintre cele mai populare soluții ERP din lume, cunoscută anterior ca Microsoft Dynamics NAV (sau Navision), fiind o soluție completă de gestionare a afacerilor, concepută pentru companiile mici și mijlocii. Soluția este extrem de flexibilă și complet integrată cu aplicațiile de productivitate Office 365, cu aplicațiile de raportare Power BI, Jet Reports, cu soluția pentru retail – LS Retail sau cu alte aplicații, ca de exemplu cele de e-commerce sau logistică.

Dynamics 365 Business Central îmbină caracteristicile Dynamics NAV cu flexibilitatea Cloud, incluzând un set complet de funcționalități de contabilitate și financiare, management de proiect, management al resurselor, depozitare și logistică, service și producție. Astfel, sunt îmbunătățite procesele operaționale, inclusiv interacțiunea cu clienții, iar managerii sunt ghidați în adoptarea și luarea deciziilor de business corecte.

Prin urmare, Dynamics 365 Business Central vă ajută să:

  • simplificațimodul și reduceți timpul de introducere a datelor
  • centralizați informații din toate mediile de operare business
  • îmbunătățiți controlul datelor
  • limitați erorile de operare
  • aveți acces în timp real la date

Localizarea Arggo Consulting adaugă toate funcționalitățile și rapoartele necesare pentru obținerea din sistem a declarațiilor contabile lunare, validare coduri de TVA cu site-ul Anaf și poate fi completată de modulul de cecuri, modulul de leasing și integrări cu băncile.

Soluția Dynamics 365 Business Central poate fi accesată de pe orice dispozitiv, toate interfețele fiind optimizate pentru rolul specific al fiecărui utilizator, și pot fi personalizate rapid pentru a fi adăugate noi detalii.

Dynamics 365 Business Central este o soluție de care puteți beneficia prin licențe one-time fee sau închiriate cu plată lunară și poate fi găzduită pe serverele proprii sau folosind infrastructura Cloud - Microsoft Azure. De asemenea, soluția este disponibilă în România și ca Software as a Service, ceea ce înseamnă că puteți beneficia de avantajele acesteia pe baza unui abonament lunar în funcție de numărul de utilizatori și de modulele necesare. - https://businesscentral.ro/

Compania Arggo Consulting a implementat soluția cu succes la numeroase brand-uri printre care: KFC, Pizza Hut, Dr. Leahu Dental Clinics, Fraher, Krka, Klass Wagen, Eurocom, Viarom, Eekels România etc.