AROBS Engineering este formată din aproximativ 160 de specialiști localizați în București, Iași și Craiova, precum și în Florida, SUA.

AROBS Engineering furnizează servicii premium de dezvoltare software embedded clienților din Europa și America de Nord.

Portofoliul de clienți al companiei este format din jucători globali din domenii precum medical, aerospațial, maritim, IoT industrial.

”AROBS Engineering înseamnă un mix de competențe de embedded pentru parteneri din sectoare performante la nivel global – medical, aerospațial, maritim, industrial IoT, electronice, fintech, și nu numai. Echipa de management a AROBS Engineering este una performantă și extrem de bine structurată, prin urmare, sunt încrezător că acest parteneriat va fi unul benefic atât la nivel de grup, cât și pentru clienții noștri. Pe termen mediu și lung, obiectivele AROBS Engineering se axează pe creșterea businessului companiei pe nordul Americii și pe vestul Europei, precum și extinderea portofoliului de clienți,” a declarat Voicu Oprean, fondator și CEO al AROBS.

În luna aprilie a acestui an, AROBS Transilvania Software a anunțat semnarea tranzacției prin care a preluat integral Enea Services Romania SRL și, implicit linia de business și echipa de dezvoltare de servicii software a Enea AB, împreună cu operațiunile din SUA (contractorii locali și clienții).

AROBS Engineering va fi condusă de Marius Duțu, cel care a ocupat poziția de CEO și înainte de preluarea companiei de către AROBS, împreună cu ceilalți membri ai echipei de management.